Fotbal international

PSG pregăteşte transferul lui Sergej Milinkovic-Savic! Câţi bani cere Lazio pentru vedeta echipei

31.08.2020 | 18:48
PSG pregateste transferul lui Sergej MilinkovicSavic Cati bani cere Lazio pentru vedeta echipei
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italienii spun că Paris Saint Germain vrea să-l transfere pe mijlocașul lui Lazio Roma Milinkovic-Savic. Conform celor de la Corriere della Sera, finaliștii Ligii Campionilor oferă 60 de milioane de euro lui Lazio Roma în schimbul jucătorului Sergej Milinkovic-Savic.

Fotbalistul este dorit și de Real Madrid și de Juventus, campioana Italiei, iar înțelegerea cu grupare de pe Olimpico îi expiră în 2024. 7 milioane de euro ar putea primi anual la PSG, finalista Champions League din sezonul 2019-2020.

ADVERTISEMENT

Milinkovic-Savic a venit la Lazio Roma de la Genk în urmă cu cinci ani și este în prezent unul dintre cei mai valoroși jucători din campionatul italian. În trecut, romanii cereau 120 de milioane de euro în schimbul fotbalistului.

Ce spunea Sergej Milinkovic-Savic înainte să devină o ţintă pentru PSG în perioada transferurilor

“Obiectivul meu încă din prima zi a fost să joc în Champions League cu Lazio, în sfârşit l-am îndeplinit.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit aici, mă gândesc doar la Lazio, am contract pentru mulţi ani aşa că… rămân”, a spus în iulie pentru cei de la Sky Sport Italia Milinkovic-Savic.

Palmaresul lui Milinkovic-Savic

Fotbalistul este cotat la 65 de milioane de euro pe site-urile de specialitate. El are în palmares Cupa Italiei, câștigată cu Lazio în sezonul 2018-2019, două Supercupe ale Italiei, tot cu romanii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și-a mai trecut în palmares Cupa Serbiei cu Vojevodina Novi Sad, Cupa Mondială sub 20 de ani cu naționala Serbiei și Campionatul European sub 19 ani.

Jucătorul  a mai evoluat în cariera sa pentru Genk, Vojvodina Novi Sad și GAK Youth. 37 de meciuri a bifat fotbalistul în Serie A pentru Lazio în sezonul trecut și a înscris de șapte ori.

ADVERTISEMENT

Totodată, mai are un meci în Cupa Italiei și patru partide în Europa League unde a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor o dată.

ADVERTISEMENT