Life

Pune acest obiect banal în spatele routerului Wi-Fi. Îți crește viteza la internet în câteva secunde

Ce obiect banal trebuie să pui în spatele routerului Wi-Fi. În doar câteva secunde, viteza la internet va fi mult mai bună.
20.07.2023 | 18:55
Pune acest obiect banal in spatele routerului WiFi Iti creste viteza la internet in cateva secunde
Ce obiect banal poți pune în spatele routerului Wi-Fi. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce obiect banal ar trebui să pui în spatele routerului Wi-Fi pentru a merge mai repede. Există un truc care te poate ajuta foarte mult și pe care îl poți încerca, mai ales că e foarte accesibil.

Ce obiect banal poți pune în spatele routerului Wi-Fi pentru a-ți crește viteza la internet. Trucul care te poate salva

Conexiunea la internet îți poate da bătăi de cap uneori, dar există trucuri pe care le poți utiliza pentru ca aceasta să fie mai rapidă. De exemplu, poți schimba poziția routerului, dar există și opțiunea de a pune în spatele acestuia un obiect la care nu te-ai fi gândit.

ADVERTISEMENT

Există un truc despre care s-a vorbit de mai multe ori în mediul online, și anume cel al dozei de bere. În multe clipuri video este susținut faptul că acest obiect ajută la creșterea vitezei și a semnalului Wi-Fi.

Ai nevoie de o cutie goală de bere, pe care trebuie să o cureți foarte bine înainte să o folosești pentru a mări viteza internetului. Cu un cuțit sau cu o foarfecă ascuțită și cu mănuși, baza cutiei se îndepărtează cu grijă. Se repetă procesul și în partea de sus, fără a tăia complet această bucată, care se poate utiliza pe post de suport pentru router.

ADVERTISEMENT

Se taie cutia complet deschisă, după care se plasează în spatele routerului Wi-Fi. Din moment ce cutia este din aluminiu, aceasta deviază semnalul înapoi în casă, iar internetul ar putea merge mai bine, potrivit Mirror.

Potrivit testelor efectuate de cei de la publicația menționată, viteza internetului este mai mare atunci când în spatele routerului se află cutia de aluminiu. S-au efectuat în total 8 teste, dintre care 4 cu cutie și 4 fără aceasta.

ADVERTISEMENT

Alte soluții pentru a-ți crește viteza la internet

Soluția cu cutia de bere nu este tocmai cea mai potrivită, chiar dacă poate ajuta. În afară de faptul că arată inestetic, marginile ascuțite ale dozei pot fi periculoase dacă ai copii în casă.

Există și alte metode care te pot ajuta să îmbunătățești viteza Wi-Fi. O soluție ar fi să muți routerul și să nu-l ții într-un dulap sau în apropierea televizorului. În acest fel, semnalul acestuia va fi blocat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bucătăria nu este un loc unde ar trebui să se afle routerul Wi-Fi. Din cauza cuptoarelor cu microunde sau a altor dispozitive care transmit semnale, viteza Wi-Fi poate fi afectată.

Pentru a obține cel mai bun semnal în locuință, e bine să plasezi routerul cât mai sus în cameră. Datorită acestui truc, viteza internetului ar putea fi mult mai bună.

În cele din urmă, să oprești routerul și să-l repornești poate fi de mare ajutor. După ce îîl oprești, așteaptă 30 de secunde până să-l pornești din nou.

ADVERTISEMENT
Tags: