Life

Puțini știu secretul artistei Daniela Gyorfi! De fiecare dată când e pe scenă face acest gest

Daniela Gyorfi face un gest neaşteptat atunci când se află pe scenă la concerte, deşi multe artiste se feresc să facă asta.
17.07.2023 | 18:00
Putini stiu secretul artistei Daniela Gyorfi De fiecare data cand e pe scena face acest gest
Ce gest neașteptat face Daniela Gyorfi la concerte Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi face la toate concertele sale un gest neaşteptat. Este una dintre cele mai dezinvolte şi asumate artiste şi nu se fereşte niciodată să spună lucrurilor pe nume. Daniela Gyorfi şi-a petrecut toată viaţa pe scenă, la concerte şi spectacole unde adună mii de oameni. Nu mulţi sunt însă, cei care ştiu ce obicei are cântăreaţa la spectacole.

Daniela Gyorfi face un gest pe care nu multe artiste l-ar face la concerte

Într-un interviu exclusiv oferit pentru FANATIK Daniela Gyorfi a vorbit despre superstiţiile sale. Dacă la începutul concertului, Daniela se închină, cântăreaţa face un gest neaşteptat pe parcursul spectacolului.

ADVERTISEMENT

“Îmi fac cruce şi mă rog divinităţii să fie bine înainte de concert. Este normal să îţi faci o cruce şi să te rogi lui Dumnezeu. Nu am nici vicii, că mai sunt unii care beau un păhărel să prindă curaj, eu nu am. Dar de 30 de ani ies desculţă de la concerte. De la Festivalul din Mamaia din 1992 şi până acum fac asta”, a spus artista .

De ce recurge Daniela Gyorfi la acest gest: “Nu sunt divă cum se consideră altele”

Sinceră și asumată, Daniela Gyorfi spune că în acest fel simte că există o conexiune între ea și publicul ei. Vedeta nu se teme să se arate așa cum este ea, iar feedback-ul publicului este întotdeauna pozitiv.

ADVERTISEMENT

„Mă descalţ de fudulă. Aşa simt eu, să fac o glumă, să mă descalţ, să le zâmbesc. Mă duc mereu în public, am treaba asta. Vreau să am contact cu oamenii. Înainte se ferea toată lumea să facă asta că nu era normal. Ca manelele este treaba asta, nu cântă, dar toată lumea ascultă. Vreau să creez o conexiune şi o apropiere de oameni. Vreau să simt o legătură specială cu publicul pentru că el este cel care decide.

Le arăt oamenilor sunt umană. Aşa m-am lansat, aşa sunt. Ştiu că şi imaginea, şi faptul că m-am lansat cântând manele, am lansat multe controverse, dar sunt umană. Nu sunt diva, aşa cum se consideră altele”, a dezvăluit Daniela pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mersul în public, un risc pentru artistă: „Mi-am luat pipăieli”

Știți cum se spune că mereu există reversul medaliei. Apropierea de public nu i-a adus întotdeauna numai beneficii Danielei Gyorfi. Riscul meseriei, spune cu zâmbetul pe buze cântăreața care a avut parte și de câteva episoade mai puțin dorite.

„Indiferent cât nu te-ar plăcea casele de producţie, radiourile, televiziunile, dacă lumea te cere, asta contează. Sunt o artistă care cântă pentru publicul ei. Altfel aş cânta în baie să nu mă audă nimeni. Îţi dai seama ce pipăieli mi-am luat, dar asta este. Ăsta este şi hazul până la urmă”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi, departe de fiica ei și a lui George Tal: „Peste trei săptămâni o luăm”

Fiica Danielei și al lui George Tal s-a transformat într-o domnișoară veritabilă. Copila are 12 ani și merge fără părinți în vacanță. După ce a trecut prin câteva episoade grele și a fost bătută la școală, Maria a devenit mai puternică și mai independentă. Copila este mândria părinților, care sunt ocupați pe toată perioada verii cu spectacolele.

„Maria este în vacanţă în Germania, la cumnata mea. A fost în Italia, i-am pregătit o vară frumoasă. Peste două, trei săptămâni o să mergem să o luăm. Noi suntem ocupați cu spectacolele, cântările, alergăm la mare, în ţară.

Nu avem vacanţă. Avem noroc că noi cântăm afară şi simţi altfel munca. Îi mulţumesc lui Dumnezeu zi de zi pentru meseria pe care o am. Nu aş fi putut sta ca un om normal la birou”, a mai spus Daniela pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT