Sport

ASTRA-STEAUA. Război Şumi-Rădoi! “Să nu-mi pună mie vorbe în gură!” / “Eu sînt mai ofensiv!”

UPDATE 13:24 / Marius Şumudică a explicat ce a vrut să spună despre refuzul lui Mirel Rădoi de a-l transfera pe Constantin Budescu....
11.08.2015 | 11:37
ASTRASTEAUA Razboi SumiRadoi Sa numi puna mie vorbe in gura  Eu sint mai ofensiv
ADVERTISEMENT

UPDATE 13:24 / Marius Şumudică a explicat ce a vrut să spună despre refuzul lui Mirel Rădoi de a-l transfera pe Constantin Budescu.

“Eu am spus despre Mirel nu că nu l-ar vrea el, nu i-ar plăcea, nu l-ar aprecia pe Budescu, ci că Budescu nu se încadra în sistemul de joc al lui Mirel. Mirel preferă să se asigure cu doi închizători şi l-a dorit mai mult pe Muniru la vremea respectivă decît pe Budescu, atacant de careu, cu totul altceva decît ce-şi dorea atunci Mirel. Care l-a dorit mai mult, de exemplu, pe De Amorim, pe Budescu l-a dorit foarte mult Gigi Becali. Ce să-i fac? Eu sînt mult mai ofensiv decît Mirel, eu n-aş putea să joc cu doi închizători, îmi place să împing jocul către poarta adversarului. Şi apropo de De Amorim. El este mai copilăros, nu s-a maturizat din toate punctele de vedere. Toată tevatura asta cu interesul Stelei l-a dat peste cap. Steaua atrage, Steaua se vinde altfel. După ce s-a terminat toată povestea, a făcut un meci excelent la Timişoara, parcă e alt om, s-a liniştit”, a declarat Şumudică la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Mai mult, despre antrenorul Stelei “Şumi” a avut numai cuvinte de laudă: “Îl respect sincre şi, de altfel, eu nu cred, sînt sigur că Mirel Rădoi va ajunge un antrenor mare. Ştie să se impună în faţa jucătorilor, dar ştie şi să fie apropiat de ei, poate să scoată tot ce pot da jucătorii. Ştie să vorbească, este un lider, un lider se naşte, el aşa este”.

LOVITURĂ înainte de Astra-Steaua! „Pleacă pe DOAR 300.000 de euro”

***********************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

ASTRA-STEAUA. Ca de obicei, duelul din teren dintre singurele echipe româneşti rămase în cupele europene, Astra şi Steaua (etapa 6, miercuri, 21:45), este precedat de duelul verbal dintre antrenorii celor două echipe. În care nici unl nu vrea să rămînă dator!

ASTRA-STEAUA. Marius Şumudică afirma în urmă cu cîteva zile că ştie de ce nu a ajuns Constantin Budescu la Steaua. “Am participat la o discuţie între Gigi Becali şi Petre Buduru şi patronul Stelei a zis că Mirel i-a transmis că nu-l vrea pe Budescu fiindcă nu face şi faza defensivă şi el are nevoie de jucători care să facă ambele momente ale jocului”, declara tehnicianul Astrei la o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

STEAUA. A venit SOLUŢIA pentru atac! Are 20 de ani şi e ivorian

ASTRA-STEAUA. Imediat după derby-ul cu Dinamo, antrenorul Stelei i-a replicat tăios: “E uşor să vorbeşti. Şi eu aş putea să spun anumite lucruri. Dacă Şumudică încearcă să-şi motiveze jucătorul înaintea meciului cu noi e treaba lui, dar să nu-mi pună mie vorbe în gură! Eu vă pot confirma un singur lucru, Budescu e unul dintre cei mai buni jucători, dar în nici un caz nu poate face obiectul unui transfer pe 1,5 milioane de euro. Cu aşa ceva nu sînt de acord!”.

S-au contrat şi pe tema play-off-ului!

ASTRA-STEAUA. Dar asta n-a fost tot! Mirel Rădoi a ţinut să-i dea o replică tăioasă lui Şumudică şi în privinţa unei declaraţii a acestuia despre strategia din campionat pînă la startul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV / Hagi, AJUTOR pentru Popescu! L-a transferat la Academie

ASTRA-STEAUA. “Sincer vă spun, în momentul de faţă nu mă interesează campionatul fiindcă şi dacă voi avea 10 puncte de Steaua, să zicem, în play-off vor rămîne 5 şi vor fi şi două meciuri directe. Deci acum nu campionatul mă interesează”, a spus Şumudică.

STEAUA. “Şi de ce mai joacă dacă nu-l interesează? Cluburile au decis acest sistem, regulile sînt pentru toată lumea, nu doar pentru Astra sau Steaua, dar dacă el consideră că, acum, n-au rost punctele, să nu mai joace, nu e nici o problemă!”, a contrat Rădoi.

STEAUA-DINAMO. Un bizon? Doi bizoni! Atacanţii francezi, CEI MAI SLABI de pe teren!

ADVERTISEMENT
Tags: