Life

Radu Banciu, atac dur la Mălin Bot: “Mi-am dat seama că era nebun, era dus cu pluta”. Bot: “Îl voi acționa în instanță pentru aceste minciuni” – Update

Radu Banciu, atac dur la Mălin Bot. Jurnalistul a făcut acuzații la adresa lui și chiar a povestit o interacțiune ciudată cu acesta. Cum se apără Mălin Bot?
16.09.2023 | 15:44
Radu Banciu atac dur la Malin Bot Miam dat seama ca era nebun era dus cu pluta Bot Il voi actiona in instanta pentru aceste minciuni  Update
Radu Banciu, atac dur la Mălin Bot. Ce a putut spune despre el. Foto Captură Prima Sport 1
ADVERTISEMENT
16-09-2023
10:32

Reacția lui Mălin Bot la acuzațiile lui Radu Banciu

Într-un drept la replică trimis pentru FANATIK, Mălin Bot îl acuză pe Radu Banciu că a inventat întâlnirea și discuția cu el. ”Nu a existat vreo astfel de discuție cu acesta, nici la sediul B1 TV, nici în altă parte” ,a relatat jurnalistul. ” Am sesizat CNA pentru încălcarea legislației audio-vizuale și îl voi acționa în instanță pe Radu Banciu pentru aceste insulte complet nejustificate, bazate pe inventarea unei ”întâlniri” inexistentă”, a mai precizat Bot. Iată mai jos răspunsul integral:

”Radu Banciu a inventat pur și simplu ”întâlnirea” la care face referire în emisiunea citată. Afirmațiile acestuia sunt neadevărate și jignitoare, fără nicio legătură cu realitatea. Nu a existat vreo astfel de discuție cu acesta, nici la sediul B1 TV, nici în altă parte.

Nu am avut niciodată nicio ”depresie”, nu m-am întâlnit în ultimii 5 ani vreodată, undeva, cu Radu Banciu. Am sesizat CNA pentru încălcarea legislației audio-vizuale și îl voi acționa în instanță pe Radu Banciu pentru aceste insulte complet nejustificate, bazate pe inventarea unei ”întâlniri” inexistentă.

De asemenea, nu am fost ”dat afară” de niciunde. Am demisionat din poziția de redactor-șef online evz.ro, în august 2016, pentru că proprietarul redacției folosea produsele jurnalistice pentru rezolvarea propriilor probleme penale. Pe blogul meu sunt publice atât diploma de studii, cât și cartea de muncă unde se poate simplu vedea cum minte Radu Banciu”, este replica lui Mălin Bot, în exclusivitate pentru FANATIK.

Radu Banciu, atac dur la Mălin Bot. Acesta i-a făcut o caracterizare deloc plăcută celebrului jurnalist.

Radu Banciu, atac dur la Mălin Bot. Ce a putut spune despre el

Realizatorul TV de la Prima Sport, renumit pentru replicile sale acide, a avut de spus niște cuvinte dure referitoare la Mălin Bot. Acesta a zis că Bot a ajuns să fie dat afară de peste tot și abia apoi a început demersul său de a-i demasca pe cei care fac lucruri suspecte.

ADVERTISEMENT

Astfel, Radu Banciu a precizat că demersul inițial al lui Mălin Bot nu era greșit, doar că lucrurile au început să degenereze pentru jurnalist. Radu Banciu a mai spus și că jurnalistul ar fi făcut o depresie puternică.

Ba mai mult, Banciu a afirmat că Mălin Bot o “luase razna”: „Demersul lui inițial nu era greșit. După a căzut într-o depresie, o luase razna rău de tot. Eu îi susțin pe ăștia care se luptă cu un sistem”.

ADVERTISEMENT

Cuvinte dure ale lui Radu Banciu

Radu Banciu spunea că a avut o întâlnire ciudată cu Mălin Bot. Atunci, mărturisește el, și-a dat seama că era „un pic rătăcit”.

Mălin Bot ar fi venit la B1TV înainte de o emisiune și l-a acuzat pe Banciu că face lucruri suspecte și că “știe ceva” despre el.

ADVERTISEMENT

„A venit la mine la B1 înaintea unei emisiuni că știe el ce am făcut eu, de ce vorbesc eu de unul și de altul. Am văzut că era un pic rătăcit.

Eu nu am nicio legătură cu lumea asta. Ai impresia că sunt implicat în vreo firmitură de prăjitură cu cineva pe lumea asta?

ADVERTISEMENT

Cretinul o ținea… Atunci mi-am dat seama că era nebun, era dus cu pluta! Atât de prost…informat că bănuia pe toată lumea de ceva”, a spus Radu Banciu în emisiunea lui de la Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT
Tags: