Life

Radu Banciu, derapaj la adresa românilor care merg în Zanzibar. „Sunt proști ca noaptea”

Radu Banciu, derapaj la adresa românilor care aleg Zanzibar ca destinație de vacanță. Ce a spus prezentatorul de televiziune.
26.01.2024 | 23:29
Radu Banciu derapaj la adresa romanilor care merg in Zanzibar Sunt prosti ca noaptea
Radu Banciu critică turiștii români care merg în Zanzibar. Sursa foto: Captură YouTube, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Banciu a avut un derapaj la adresa românilor care merg în Zanzibar. Prezentatorul i-a criticat pe turiștii care merg în această destinație în număr mare.

Radu Banciu, critici la adresa românilor care merg în vacanță în Zanzibar. Ce a putut spune realizatorul TV

Tot mai mulți români au optat, în ultimii ani, pentru Zanzibar ca destinație de vacanță. Arhipelagul de insule situat aproape de coasta Africii de Est îi atrage pe turiștii de la noi din țară, care adoră această locație.

ADVERTISEMENT

Inclusiv vedetele din România au fost impresionate de atmosfera și de peisajele de vis din Zanzibar, precum și de petrecerile care au loc pe plaje.

Destinația exotică este vizitată de foarte mulți turiști români, care se bucură de vacanțe cu adevărat reușite. Cu toate acestea, Radu Banciu nu are deloc o părere bună despre românii care merg în Zanzibar.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii pe care o moderează, prezentatorul a explicat motivul pentru care este enervat de turiștii români care ajung în acest loc de vis devenit atât de popular.

Realizatorul TV este de părere că Zanzibar este un loc de “un exotism rar” și că nu trebuie vizitat de atât de mulți turiști. Radu Banciu nu vrea ca arhipelagul să ajungă atât de vizitat precum este Grecia, de exemplu.

ADVERTISEMENT

“Am o aversiune viscerală față de toți cei care vizitează Zanzibarul, care merită mai mult, față de tot acest turism de masă neanunțat de nimic. Îi detestăm visceral pe toți cei care se duc acolo, fiind proști ca noaptea.

Zanzibarul nu este totuși o Grecie, să te duci că ajungi ușor și că e ieftin. Zanzibarul este departe de România și e o zonă de un exotism rar. Să ajungă să fie atât de călcat, că își vine să vomiți”, a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii Footbal All Inclusive, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Zanzibar, destinație accesibilă pentru români

Unul dintre motivele pentru care mulți români aleg Zanbibar este faptul că destinația e accesibilă. Turiștii nu trebuie să plătească taxa pentru viză, deoarece nu au nevoie de aceasta pentru o perioadă de 90 de zile.

Din România există zboruri către Zanzibar, cu o scurtă escală. Timpul de zbor nu este mai mare de 9 – 10 ore. Pentru a putea ajunge pe arhipelag, este suficient să si un pașaport valabil cel puțin 6 luni.

Perioada de iarnă în România este ideală pentru a merge în Zanzibar. În acest fel, turiștii se pot bucura de soare și de vreme bună, departe de ger și zăpadă.

ADVERTISEMENT