Sport

Radu Banciu îl distruge pe Dan Petrescu: „O rușine de echipă, fotbal zero! A îmbătrânit urât”

Radu Banciu l-a făcut praf pe Dan Petrescu după calificarea CFR-ului în grupele UEFA Conference League, în urma unei duble manșe cu Maribor.
26.08.2022 | 21:43
Radu Banciu il distruge pe Dan Petrescu O rusine de echipa fotbal zero A imbatranit urat
Radu Banciu îl distruge pe Dan Petrescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Unicul gol al dublei manșe a fost reușit de Lovro Cvek în minutul 90, care a avut o execuție superbă, fără speranțe pentru portarul adversarilor.

Radu Banciu îl distruge pe Dan Petrescu

Radu Banciu l-a distrus pe Dan Petrescu, criticând aspru jocul prestat de CFR Cluj în dubla manșă cu Maribor: E jucată şi pentru CFR, această echipă searbădă şi absolut anonimă, o ruşine de echipă.

ADVERTISEMENT

L-am auzit pe Dan Petrescu, ieri, că ne anunţa că ne înşelăm atunci când îl criticăm. Să joci cu Shakhtyor Soligorsk şi cu ăştia de aseară, Maribor, să dai câte un gol în 180 de minute, cu asemenea gloabe, ar trebui să te laşi de meserie”.

„Mai ales că CFR Cluj are un pic de istorie, ne amintim faptul că venea Drogba, de nu intra autocarul lui Chelsea în Gruia. Ne amintim că îl făcuseră aia împărat roman pe Arpad Paszkany.

ADVERTISEMENT

Şi aşa mai departe, au fost nişte momente. Ce vrea Dan Petrescu? E adevărat că aproape nici nu l-am mai recunoscut. L-am văzut un pic la faţă, parcă nu era el. A trecut aşa o brumă de eternitate. A îmbătrânit urât şi Petrescu!”, a continuat Radu Banciu, la TV PrimaSport.

„Să ne lase cu ce antrenează el!”

Radu Banciu a continuat și l-a ironizat pe Dan Petrescu, despre care a spus că a avut noroc în fața unor adversari modești, glumind și pe seama eliminării din preliminariile Champions League cu Pyunik Erevan:

ADVERTISEMENT

„În rest, să ne lase cu ce antrenează el, că asta putea să facă şi Gogu Tonca. Deci, fotbal zero, ultimii adversari de pe pământ i-a întâlnit. Norocul lui că n-a dat peste Piyunik Erevan în această grupă, că iară ne înebunea cu ăia”.

În grupele Conference League, CFR Cluj va da peste Slavia Praga, Balkani și Sivasspor, campioana României având o grupă accesibilă.

ADVERTISEMENT