Sport

Cum arată încălţările de 1.300 euro etalate de Radu Drăguşin la întoarcerea în România, după o săptămână la Tottenham

Fundașul Radu Drăgușin a primit o mini-vacanță din partea clubului Tottenham și a venit în România pentru câteva zile, timp pe care îl va petrece cu familia și prietenii.
18.01.2024 | 16:10
Cum arata incaltarile de 1300 euro etalate de Radu Dragusin la intoarcerea in Romania dupa o saptamana la Tottenham
Papuci de lux pentru Radu Drăgușin
ADVERTISEMENT

Până la meciul cu Manchester City, programat pe 26 ianuarie, Radu Drăgușin a ales să se relaxeze în București, iar prima sa oprire a fost o frizerie de lux, unde și-a întreținut stilul. Mai mult, FANATIK a intrat în posesia unei fotografii care-l arată pe Radu Drăgușin încălțat cu o pereche de încălțăminte Louis Vuitton în valoare de aproximativ 1.300 de euro.

Radu Drăgușin a revenit în România și a etalat încălțările de lux

Desigur, pentru fotbalistul care câștigă 3 milioane de euro pe an la Tottenham și-ar permite câte o pereche de astfel de ”încălțări” de lux în fiecare zi, însă vorbim totuși despre salariul mediu pe economie pe care puțini români îl obțin la noi în țară. Cu toate acestea trebuie menționat că Radu Drăgușin rămâne un tip modest, cu picioarele pe pământ, care nu ține neapărat să iasă în evidență.

ADVERTISEMENT
Papuci de lux pentru Radu Drăgușin
Papuci de lux pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin deține un fast-food în București

Mai mult, Radu Drăgușin este extrem de implicat, alături de fratele său Alex, în afacerile familiei, astfel că drumurile sale la București nu sunt un lucru inedit. De exemplu, în urmă cu un an, cei doi frați deschideau un fast-food, devenit în scurt timp faimos. Acum că fundașul s-a transferat la Tottenham, localul are toate șansele să fie cel mai cunoscut din România.

”Ideea a venit în urma experienței mele din Grecia, unde, în urmă cu doi ani, am gustat alături de soția mea cel mai bun gyros. Amândoi suntem gurmanzi și ne dorim să mâncăm bine și sănătos”, povestea Alex, fratele lui Radu Drăgușin. De altfel, Alex este cel care are grijă non-stop de acest restaurant, în timp ce fratele său joacă fotbal în Premier League.

ADVERTISEMENT

”Ideea i-a aparținut fratelui meu și eu m-am implicat din tot sufletul cu ceea ce am putut. Și sportivii, chiar dacă au o altfel de dietă, mai mănâncă acest tip de mâncare după meciuri. Eu le recomand ceea ce se pregătește aici atât colegilor din națională, cât și celor de la club. Dacă se poate, vom le vom livra și celor de la Genoa”, a explicat și fotbalistul.

Unde se găsește burgerul botezat în onoarea lui Radu Drăgușin

În urmă cu câteva zile, fratele lui Radu, Alex, boteza un burger după fotbalistul lui Tottenham, pentru a celebra debutul acestuia în Premier League.  Înainte de acest eveniment, în urmă cu mai multe luni, Radu Drăgușin era prezent pe un șantier din Colentina, unde s-a implicat financiar într-un mare proiect imobiliar. În acel moment fundașul nu câștiga milioane de euro anual cum o face acum la Tottenham, însă a ales încă de tânăr să-și investească banii. Dacă este o decizie înțeleaptă doar timpul o va dovedi.

ADVERTISEMENT

”Este un început pentru mine. Am ales să fac o investiție în acest proiect pentru că mi-a plăcut. Am vorbit cu Andrei și cu Adi (n.r. – reprezentanți ai firmei dezvoltatoare), mi-au arătat proiectul și mi-a inspirat multă încredere. Este un proiect verde, au și câștigat un premiu pe această temă. Pentru mine este important, este o inovație pe piața imobiliară. Contează foarte mult să mergem spre o direcție de sustenabilitate, iar acest proiect o face.

Viața de fotbalist este scurtă, eu am înțeles acest lucru și trebuie să fim siguri pe partea financiară, pentru că banii nu vor veni mereu. Trebuie să facem alegeri inteligente cu banii pe care îi câștigăm, pentru a nu avea probleme mai târziu”, și-a justificat decizia Radu Drăgușin. Așadar, Radu Drăgușin se gândește încă de acum la viitor, cu toate că mai are în față cel puțin 10 ani de jucat fotbal la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Chiar și fără aceste investiții, Radu Drăgușin ar trebui să aibă viitorul asigurat după ce a semnat cu Tottenham. Asta, pentru că în Marea Britanie fotbalistul va câștiga 15 milioane de euro în 5 ani, iar cifrele pot deveni mai interesante în timp. Mai mult, Radu Drăgușin ar putea atrage multe contracte de sponsorizare, din perspectiva celui mai bine cotat fotbalist român din istorie.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Cum a învățat-o Gigi Becali pe Alexandra Becali să facă milioane.
Cum a învățat-o Gigi Becali pe Alexandra Becali să facă milioane. "Regula numărul 1"
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce...
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce a ajuns în București: „E infernal aici!”. Ce a observat
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
Cum se vor calcula pensiile în funcție de noua lege. Puncte bonus pentru...
Cum se vor calcula pensiile în funcție de noua lege. Puncte bonus pentru anii de vechime, orele suplimentare sau prime
Becali simte cum îi fuge pământul de sub picioare: patronul FCSB asistă la...
Becali simte cum îi fuge pământul de sub picioare: patronul FCSB asistă la un scenariu de coșmar ANALIZĂ
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care...
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care au ales să plece la muncă în străinătate
Cine sunt românii care vor primi pensie mai mică după recalculare? Șeful Casei...
Cine sunt românii care vor primi pensie mai mică după recalculare? Șeful Casei de Pensii a făcut anunțul
Salarii de necrezut la supermarketuri. Care e programul și la cât ajung veniturile
Salarii de necrezut la supermarketuri. Care e programul și la cât ajung veniturile
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai...
Andreea Mantea a întrerupt tratamentul pentru boala cumplită de care suferă de mai mulţi ani. Lua 10 pastile pe zi și s-a săturat. ''Cred în divinitate!''
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni...
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni mai atractivă”
Cu ce trebuie să stropești ceapa, pentru a scăpa de viermi și insecte....
Cu ce trebuie să stropești ceapa, pentru a scăpa de viermi și insecte. Vei avea o recoltă bogată ca a grădinarilor pricepuți