Sport

Radu Drăgușin, aproape de un transfer de top în Premier League. Motivul pentru care Spurs îl vrea pe român

Tottenham a găsit înlocuitor pentru Micky van de Ven după ce s-a accidentat în meciul cu Chelsea. Radu Drăgușin este în vizorul londonezilor.
12.11.2023 | 21:18
Radu Dragusin aproape de un transfer de top in Premier League Motivul pentru care Spurs il vrea pe roman
Tottenham a găsit înlocuitor pentru Micky van de Ven după ce s-a accidentat în meciul cu Chelsea. Radu Drăgușin este în vizorul londonezilor. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tottenham caută un înlocuitor pentru Micky van de Ven. Olandezul s-a accidentat în meciul cu Chelsea din Premier League, scor 1-4. Londonezii îl au în vizor pe Radu Drăgușin de la Genoa. Echipa antrenată de Postecoglou are mare nevoie de un fundaș central, iar apărătorul român pare o variantă foarte bună.

Motivul pentru care Spurs îl vrea pe român

Formația antrenată de Ange Postecoglou suferă de mai multe probleme în ceea ce privește lotul. Londonezii au mai mulți jucători importanți accidentați, printre care și noul transfer, Micky van de Ven. Fundașul olandez s-a accidentat în meciul cu Chelsea din Premier League.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 22 de ani se confruntă cu o problemă musculară destul de gravă care îl va ține departe de gazon până la începutul lui 2024. Până atunci, Tottenham are mare nevoie de un fundaș central care să îi țină locul lui van de Ven. Astfel, londonezii sunt cu ochii pe Radu Drăgușin, potrivit jurnalistului Mirko Di Natale.

Italianul, apropiat de Juventus și de fotbalul din Serie A, susține că mai multe cluburi de top din Premier League sunt pe urma semnăturii lui Radu Drăgușin, care a marcat un super gol pentru Genoa în ultima etapă de campionat și a adus victoria echipei sale.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Tottenham, Drăgușin este și în vizorul celor de la Newcastle United, Arsenal, Chelsea sau Manchester United. Fundașul român este chiar și în atenția celor de la AC Milan. Însă, cea mai probabilă destinație pentru Drăgușin vine din capitala Angliei.

Radu Drăgușin, aproape de un transfer de top în Premier League

The Spurs Express este una dintre cele mai cunoscute pagini de pe X (Twitter) care confirmă cele mai importante știri ale clubului din Premier League. Aceștia au oficializat zvonurile despre Radu Drgăușin și susțin interesul lui Tottenham pentru fundașul român.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Genoa de la Juventus în această vară pentru aproximativ 6 milioane de euro. Fundașul central este cotat la 10 milioane de euro în prezent și este om de bază în echipa din Serie A. Românul reușește să facă meciuri foarte bune la Genoa și evoluează de la meci la meci. Astfel, echipele de top deja au pus ochii pe titularul echipei naționale a României.

Dacă Tottenham va reuși să pună mâna pe semnătura lui Drăgușin, fundașul român ar trebui să concureze cu Micky van de Ven pentru postul de titular, atunci când olandezul va reveni după accidentare. Fostul jucător de la Wolfsburg este cotat la 40 de milioane de euro și a fost cumpărat de londonezi vara aceasta pentru aceeași sumă de transfer.

ADVERTISEMENT