Sport

Radu Drăgușin, lăudat după meciul la care a fost urmărit de Tottenham. Ce notă a primit în Genoa – Juventus 1-1

Radu Drăgușin a avut o nouă evoluție apreciată la unison de presa italiană, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la meciul Genoa - Juventus 1-1.
16.12.2023 | 11:36
Radu Dragusin laudat dupa meciul la care a fost urmarit de Tottenham Ce nota a primit in Genoa  Juventus 11
Radu Drăgușin a avut o nouă evoluție apreciată la unison de presa italiană, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la meciul Genoa - Juventus 1-1. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Internaționalul român în vârstă de 21 de ani a fost integralist în partida împotriva fostei sale formații, care a contat pentru etapa a 16-a din Serie A, și a atins mingea de 39 de ori. În tribune au fost și reprezentanți ai lui Tottenham, așa cum Florin Manea a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Presa italiană, încântată de evoluția lui Radu Drăgușin în Genoa – Juventus 1-1

Jurnaliștii italieni au apreciat așa cum se cuvine prestația lui Radu Drăgușin din întâlnirea Genoa – Juventus 1-1 și au avut numai cuvinte de laudă pentru fundașul care are o sumedenie de oferte de transfer pe masă.

ADVERTISEMENT

”Mișcarea perpetuă a lui Chiesa i-a luat reperele, dar fostul jucător al lui Juventus a rămas cu ochii pe minge și a crescut în repriza secundă. A închis bine zona și nu s-a lăsat intimidat de ‘Bătrâna Doamnă’”, a scris Gazzetta dello Sport.

Publicația citată i-a acordat nota 6,5, cea mai mare primită de un jucător de la Genoa, la fel ca și Bani, Sabelli, Gudmundsson, Messias și Ekuban. De la Juventus, doar Chiesa, marcatorul golului, și Cambiaso au luat 6,5.

ADVERTISEMENT

Tot 6,5 a primit Drăgușin și din partea site-ului tuttomercatoweb.com: ”Precis și punctual în apărare, nu-i scapă nimic, atacând fiecare spațiu liber. De asemenea, apare și în zona adversă, făcându-se periculos în mai multe rânduri”.

Cât plătește Tottenham pentru transferul lui Drăgușin

Radu Drăgușin pare tot mai aproape de un transfer în Premier League, iar Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAformația care îl dorește extrem de mult este Tottenham Hotspur. Londonezii sunt dispuși să plătească 30.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Intrat prin telefon la FANATIK SUPERLIGA, agentul Florin Manea a confirmat informația. ”M-am întâlnit cu ei la Londra, acum câteva zile. Se află și ei la meci unde sunt și eu astăzi, vom vedea Genoa – Juve. Să vedem, sunt semne bune. Cei de acolo ar vrea să-l transfere. Nu a mai semnat prelungirea cu Genoa. Nu cred că e cazul de prelungire.

În jurul a 30 de milioane, 32, acolo suntem. Eu așa o văd, o lovitură pentru fotbalul românesc, el reprezintă fotbalul românesc. Sper ca și alți jucători, să fim din noi în radarele echipelor mari. Sunt foarte multe cluburi la meci, nu e o discuție definitivă Nu știm dacă Genoa vor fi de acord să-l lase de acum, dar suntem aici să discutăm.

ADVERTISEMENT

Nu cred că cineva va da 30 de milioane să mai joace la Genoa jumătate de an. Pentru noi e importantă dorința lui Radu să ajungă în Premier League. Are un impresar foarte bun, o să-i facă un salariu foarte bun. Nu pot să dau sume, dar ar fi mult peste ce câștigă la Genoa. De 5-6 ori”, a declarat Manea.

ADVERTISEMENT