Sport

Radu Drăgușin nu mai are viitor la Juventus: ”Șase fundași centrali sunt prea mulți”

Internaționalul de tineret Radu Drăgușin are tot mai mici șanse să joace și în sezonul viitor la Juventus, el urmând să plece sub formă de împrumut.
04.07.2021 | 17:57
Radu Dragusin nu mai are viitor la Juventus Sase fundasi centrali sunt prea multi
ADVERTISEMENT

Deși a avut mai multe oferte interesante, până la urmă românul a acceptat oferta ”Bătrânei Doamne” și  și-a prelungit angajamentul până în 2025.

Fundașul român este unul dintre cele mai mari tinere talente din fotbalul mondial, el fiind printre cei 100 de fotbaliști nominalizați pentru premiul ”Golden Boy”.

ADVERTISEMENT

Viitorul lui Radu Drăgușin la Juventus este incert

Deși primește tot mai multe aprecieri, Radu Drăgușin este pe cale să plece de la Juventus Torino, viitorul său fiind unul incert la ”Bătrâna Doamnă” pentru în locutul lui Massimiliano Allegri se află prea mulți fundași centrali.

În acest moment, în lotul torinezilor se află, pe lângă Drăgușin, veteranii Leonardo Bonucci și Giorgio Chiellini, olandezul Matthijs de Ligt, turcul Merih Demiral și Daniele Rugani, revenit după împrumutul la Cagliari.

ADVERTISEMENT

”Rugani vrea să joace toate cărțile disponibile pentru a rămâne la Juventus. În fața lui sunt Bonucci, Chiellini și De Ligt. Antrenorul și conducerea trebuie să se ocupe de un departament aglomerat: pe lângă Rugani, Juve îi are și pe Demiral și pe Drăgușin. Șase fundași centrali sunt prea mulți”, a scris site-ul ilbianconero.com.

Doi din trei vor pleca de la Juventus

Jurnaliștii italieni sunt convinși de faptul că Bonucci, Chiellini și De Ligt vor duce greul în defensiva lui Juventus, urmând ca al patrulea fundaș care va rămâne se va alege dintre ceilalți trei în funcție de interesele clubului.

ADVERTISEMENT

”Una dintre ideile clubului este să-i găsească echipă lui Demiral, care este dorit în Premier League, cât și de AS Roma. Rugani ar putea ajunge la Torino, tot sub formă de împrumut.

Și Drăgușin? El ar putea fi inclus în acordul pentru transferul lui Locatelli de la Sassuolo. Totuși, cluburile trebuie să găsească un acord cu privire la formula și evaluarea fundașului român”, a mai notat sursa citată.

ADVERTISEMENT

Drăgușin, dorit de mai multe echipe din Serie A

Presa italiană a scris că noul antrenor al ”Bătrânei Doamne”, Massimiliano Allegri, îl dorește insistent pe Manule Locatelli de la Sassuolo și pentru asta este dispus să renunțe la internaționalul român, care ar ajunge coleg cu Vlad Chiricheș. În plus, torinezii vor mai plăti și 30 de milioane de euro.

În ciuda faptul că Drăgușin este extrem de apreciat la Juventus, conducătorii clubului și-au dat seama că este destul de greu ca românul să se impună în fața unor jucători de top precum Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Matthijs De Ligt sau Merih Demiral.

În ceea ce-l privește pe Radu Drăgușin, o plecare a sa de la Juventus Torino în această vară a mai fost vehiculată. Presa italiană a scris despre faptul că el ar putea ajunge sub formă de împrumut la Genoa și chiar la Cagliari, unde ar fi coleg cu Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT