Sport

Un atacant legendar din Premier League, sfat pentru Radu Drăgușin: ”Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât devii mai bun”

Radu Drăgușin a avut o prestație modestă la prima sa apariție ca titular la Tottenham, dar un atacant de legendă din Premier League îi dă un sfat pentru a reuși pe viitor.
17.03.2024 | 17:45
Un atacant legendar din Premier League sfat pentru Radu Dragusin Cu cat te antrenezi mai mult cu atat devii mai bun
Radu Drăgușin a avut o prestație modestă la prima sa apariție ca titular la Tottenham, dar un atacant de legendă din Premier League îi dă un sfat pentru a reuși pe viitor. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a profitat de accidentarea lui Mickey van de Ven pentru a prinde un loc în primul ”11”, însă evoluția sa în înfrângerea cu Fulham a fost criticată vehement de fanii lui Spurs.

Sfat pentru Radu Drăgușin după primul meci ca titular în Premier League

Fostul atacant de legendă al lui Liverpool, Robbie Fowler, a vorbit într-o conferință de presă susținută la Muzeul Fotbalului din București despre debutul ca titular al lui Radu Drăgușin la Tottenham.

ADVERTISEMENT

”Știu câte ceva despre fotbalul românesc dar nu pretind că știu totul. Urmăresc fotbalul de peste tot în lume, îmi place fotbalul, și România a fost grozavă la acest capitol. Știu că Drăgușin joacă în Premier League acum, știu câte ceva.

Nu am văzut meciul lui de debut ca titular, eram pe drum spre România. Cred că orice jucător care evoluează în Premier League, cu orice echipă ar semna, este un fotbalist bun. Ieri (n.r. – sâmbătă), Tottenham nu a avut o evoluție foarte bună și probabil că fanii români nu au fost încântați de asta.

ADVERTISEMENT

Dar eu știu că asta se întâmplă în Premier League, știu că sunt momente pe care fanii își doresc să le vadă, își doresc să vadă evoluții mai bune, dar sunt convins că vor avea parte de evoluții mai bune pe parcursul sezonului, în care va dovedi cât de bun este ca jucător”, a declarat Fowler.

Antrenamentele, cheia succesului în fotbal

Câștigător al Cupei UEFA, Supercupei Europei, Cupei și Cupei Ligii Angliei cu Liverpool, Fowler i-a transmis lui Drăgușin că singurul lucru care îl poate ajuta să-și îmbunătățească evoluțiile este să se antreneze din greu.

ADVERTISEMENT

”Succesul unui tânăr fotbalist este antrenamentul, indiferent de mediul din care provii sau de cultura din care vii. Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât devii mai bun. Totodată trebuie să îi asculți și pe coechipierii tăi, dar să ții cont și de locul din care provii.

Practic trebuie să te pregătești așa cum trebuie, să te dedici și să sacrifici foarte multe. În meseria asta trebuie să fii determinat, eu întotdeauna mi-am dorit să fiu foarte bun în tot ceea ce am făcut”, a încheiat Robbie Fowler.

ADVERTISEMENT

Căpitanul lui Tottenham, sud-coreeanul Heung-Min Son, nu și-a menajat niciun coleg după înfrângerea dureroasă cu Fulham din Premier League, și a spus că este inacceptabil cum s-au prezentat la acest joc.

ADVERTISEMENT