Sport

Radu Drăgușin, reacție savuroasă după ce prietenul său a dat un hattrick în Israel – Islanda 1-4: “Lăsaţi-l să gătească!”

Radu Drăguşin s-a uitat cu mare interes la Israel - Islanda 1-4 şi a postat un mesaj după ce prietenul său Albert Gudmundsson a marcat un hattrick.
22.03.2024 | 10:02
Radu Dragusin reactie savuroasa dupa ce prietenul sau a dat un hattrick in Israel  Islanda 14 Lasatil sa gateasca
Radu Drăgușin, reacție savuroasă după ce prietenul său a dat un hattrick în Israel - Islanda 1-4: "Lăsaţi-l să gătească!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România aşteaptă să îşi afle ultima adversară din grupă la Euro 2024. “Tricolorii” vor juca în primul meci de la turneul final împotriva câştigătoarei din duelul Ucraina – Islanda, meciul fiind programat marţi.

Radu Drăgușin, reacție savuroasă după ce prietenul său a dat un hattrick în Israel – Islanda 1-4

Radu Drăguşin s-a uitat cu mare interes la Israel – Islanda 1-4, fosta adversară a României din grupe fiind pulverizată de Albert Gudmundsson, fostul coleg al lui Radu Drăguşin la Genoa, care a reuşit să marcheze un hattrick.

ADVERTISEMENT

La final, fundaşul lui Tottenham a postat un mesaj savuros pe reţelele de socializare: “Let him cook (Lăsaţi-l să gătească)”, cu referire la cele trei goluri marcate de prietenul său, pe care l-ar putea reîntâlni la Euro.

Postarea lui Radu Drăguşin
Postarea lui Radu Drăguşin

Gudmundsson, impresariat de Florin Manea! Ar putea fi transferat la Juventus

La fel ca Radu Drăguşin, Albert Gudmundsson este impresariat de Florin Manea, iar la cum arată evoluţiile atacantului de la Genoa, este foarte posibil ca în vară agentul să mai dea o lovitură importantă în mercato.

ADVERTISEMENT

După ce a reuşit cel mai scump transfer al unui jucător român din istorie în iarnă, Florin Manea lucrează la transferul lui Albert Gudmundsson la Juventus, pentru o sumă care va depăşi 20 de milioane de euro, la fel ca Drăguşin:

“Vorbesc cu Denis (n.r. Drăguş), dar mai am şi alte lucruri de făcut. Trebuie să lucrez pentru Albert Guðmundsson de la Genoa, care are o cotă foarte bună acum. Juve şi cei din Anglia, de pe aici…

ADVERTISEMENT

Am Dina Grameni de la Farul, mă ocup de el şi pentru suma corectă… Drăguş joacă bine. Mi-aş dori, vorbesc mereu cu el, îmi doresc să colaborez cu el. Îmi doresc să îl şi ajut”, a povestit Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Islanda are şansa de a reveni la Euro după opt ani!

Albert Gudundsson şi-a început recitalul în minutul 39 al meciului cu Israel, când a egalat la 1. Traustason i-a adus pe nordici în avantaj trei minute mai târziu. După pauză, Zahavi a ratat un penalty pentru israelieni, care au avut şansa să egaleze.

ADVERTISEMENT

Atacantul de la Genoa a rezolvat meciul cu o dubă în minutele 83 şi 87. Israel are şansa de a reveni la Euro după o pauză de opt ani. Meciul decisiv cu Ucraina se joacă marţi, de la ora 21:45, pe Tarczynski Arena din Wroclaw. Câştigătoarea acestui meci va evolua împotriva României în meciul de deschidere de la Euro.

ADVERTISEMENT