Sport

Radu Drăgușin, lăudat pentru decizia de a merge la Salernitana: „Dacă te lupți cu Chiellini și Bonucci, trece timpul pe lângă tine”

Unul dintre cei mai cunoscuți impresari români aplaudă decizia luată în iarnă de Radu Drăgușin, când a ajuns, sub formă de împrumut, la ultima clasată din Serie A.
12.03.2022 | 15:57
Radu Dragusin laudat pentru decizia de a merge la Salernitana Daca te lupti cu Chiellini si Bonucci trece timpul pe langa tine
Radu Drăgușin are prestații apreciate la Salernitana. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Adus chiar în această iarnă, sub formă de împrumut de la Juventus, Radu Drăgușin a avut prestații excelente și a devenit rapid om de bază în defensiva Salernitanei. Ba chiar este pe punctul să îmbrace și tricoul echipei naționale, așa cum FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, zilele trecute.

Victor Becali salută decizia lui Radu Drăgușin de a merge la Salernitana

Chestionat cu privire la situația tânărului fundaș central, Victor Becali a ținut să-l felicite pentru curajul de a alege „lanterna roșie” a campionatului în detrimentul lui Juventus Torino, unde ar fi fost nevoit să stea în umbra veteranilor Chiellini și Bonucci.

ADVERTISEMENT

Când ajungi la Juventus, nici nu te mai interesează să pui clauze. Dacă i-au prelungit contractul, categoric că este un jucător valoros! Bravo lui că a luat această decizie, să se ducă să joace.

Dacă te lupți cu Chiellini și Bonucci, trece timpul pe lângă tine… ei n-au de gând să se mai retragă. Important este să joci! Bine a făcut, a făcut alegeri bune”, a opinat reputatul agent de jucători, potrivit prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Juventus are planuri mari pentru fundașul român: „ L-ar vedea în prima echipă”

În altă ordine de idei, Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, dezvăluia recent că Juventus ar fi vrut să-l păstreze și în vara anului trecut, dar acesta a ales Sampdoria, ca apoi să ajungă la Salernitana. Chiar dacă în actuala stagiune i-ar fi fost aproape imposibil să se impună, „Bătrâna Doamnă” consideră că fundașul român ar putea face, într-un an și jumătate, pasul către prima echipa.

Ei n-au vrut să l împrumute nici în vara asta, ar fi vrut să rămână în continuare acolo, să joace la U23 și echipa mare. Radu a optat să încerce această aventură cu toate că a fost un risc imens.

ADVERTISEMENT

Putea să meargă să nu joace la Sampdoria, putea să vină la Salernitana să nu joace. El a ales să plece, Juventus a zis ’Da, bine te lăsăm să pleci, dar nu există nici o opțiune de cumpărare, niciun mod în a da cuiva șansă să te cumpere, iar la vara te vei întoarce’.

Ei mi-au spus la un moment dat că îl văd ca înlocuitorul celor doi (n.r. Chiellini și Bonucci), mi-au și spus că într-un an jumate l-ar vedea în prima echipa a lui Juventus. Mă bucură că rămâne cu picioarele pe pământ, am vorbit cu el și după meciul cu Milan, e același copil normal, modest”, a declarat Florin Manea pentru as.ro.

ADVERTISEMENT