Life

Radu Palaniță a dat de pământ cu vedetele Pro TV, postul care l-a făcut vedetă. E incredibil ce a spus despre Andra, Irina Rimes și Horia Brenciu: „Mi-e milă”

Radu Palaniță nu a avut milă de vedetele de la Pro TV. I-a pus la zid pe Horia Brenciu, Irina Rimes și chiar și pe Andra Măruță.
15.01.2024 | 11:28
Radu Palanita a dat de pamant cu vedetele Pro TV postul care la facut vedeta E incredibil ce a spus despre Andra Irina Rimes si Horia Brenciu Mie mila
Radu Palaniță, atac fără precedent la adresa celor mai mari vedete Pro TV. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Palaniță a devenit cunoscut în toata țara după ce a câștigat Românii au talent, sezonul din 2020. Dar acum, fostul lăcătuș mecanic a dat de pământ cu vedetele postului care l-a consacrat.

Radu Palaniță, nu-i iartă pe Brenciu și Irina Rimes pentru vorbele de la Vocea României

În anul 2020, viața lui Radu Palaniță s-a schimbat radical și dintr-un simplu mecanic auto a ajuns vedetă în toată țara. Bărbatul a câștigat Românii au talent, cucerind publicul și pe jurați cu glasul său.

ADVERTISEMENT

În prezent, nu a renunțat la muzică și s-a înscris la Școala Populară de Arte, dorindu-și să studieze canto și pian. Însă, cu toate că apariția la Pro TV i-a schimbat radical viața, recent, a acordat un interviu în care a dat de pământ cu vedetele postului.

Fostul mecanic auto care s-a ales cu dosar penal după un accident rutier se vede acum participând la emisiuni precum Te cunosc de undeva sau Splash vedete la apă, iar apariția la Vocea României din trecut i-a lăsat un gust amar.

ADVERTISEMENT

Radu Palaniță nu a întors niciun scaun, ba mai mult, jurizarea i s-a părut una dură. Astfel că, în timp ce pe Smiley și Tudor Chirilă, „singurul” a cărei voce îi place, i-au luat apărarea, Horia Brenciu și Irina Rimes l-au demoralizat.

„Brenciu mi-a spus că nu i-am transmis nimic. Dar cred că eram pe alte frecvențe cu el. Singurii care mi-au luat apărarea au fost Smiley și Chirilă. Pe ceilalți i-a rezolvat apoi lumea prin comentarii.

ADVERTISEMENT

Aș fi înțeles atitudinea lor, era prima mare scenă pe care pășeam după cea de la karaoke. Dar eu, în locul lor, al Irinei și a lui Brenciu, aș fi dat alte sfaturi. Rimes mi-a zis că am fost pe contrasens cu melodia. Dar au corectat-o Chirilă și Smiley.

Aș fi întrebat concurentul din fața mea cu ce se ocupă. Oamenii mi-au cerut părerea după, dacă am fost dezamăgit. Dar dezamăgit pentru ce au zis Brenciu și Rimes putea fi doar cel care venea după ani de canto”, a declarat Tudor Chirilă pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

„Intenționez să-i provoc public pe Brenciu și pe Irina. Dar mi-e milă deja de ei”

Nu a uitat cuvintele auzite, iar acum a făcut afirmații inedite. A fost pe punctul de a se întâlni cu Horia Brenciu la un concert, dar a ratat ocazia, însă s-a gândit să-i provoace pe el și pe Irina Rimes la un duel.

S-a răzgândit, totuși, pentru că se consideră mult mai bun decât ei. „Intenționez să-i provoc public pe Brenciu și pe Irina. Dar mi-e milă deja de ei. Știu foarte bine unde mi-e nivelul. Îi mai las puțin să se bucure. Ies mai târziu la atac. Nu-i uit niciodată”,  a mai spus bărbatul.

De altfel, câștigătorul de la Românii au talent nu a avut cuvinte de laudă nici pentru Andra, cu care nu se vede cântând pe aceeași scenă. De fapt, a susținut că Monica Anghel este, din punctul său de vedere, cea mai bună voce din România.

„Duel cu Brenciu? N-aș putea decât cu o femeie cu voce bună. Sunt foarte selectiv în ceea ce privește vocile. Cu Monica Anghel da. Cu Andra nu aș putea. Ea pe partea de pop-etno e foarte bună. Dar la muzică ușoară nu.

Să luăm, de pildă, melodia lui Bocelli și a lui Celine Dion, The Player. Ea nu va putea cânta niciodată așa ceva. Pielea de găină mi-o face doar Monica Anghel, atunci când o aud cântând. Și Nico e o voce bună. Dacă aș fi cântat muzică comercială, găseam o grămadă din noua generație”, a afirmat Radu Palaniță.

Pe de altă parte, a luat-o în vizor și pe Andreea Bălan. Întrebat dacă ar vrea să cânte alături de jurata de la Te cunosc de undeva, a avut un răspuns neașteptat: „Cu Andreea Bălan ce să fac? Eu să cânt și ea să danseze poate”.

ADVERTISEMENT