Sport

Radu Petrescu, pus la zid de oficialii Petrolului după eșecul cu CFR Cluj: ”A fost foarte arogant”

Oficialii Petrolului nu pot trece foarte ușor peste înfrângerea cu CFR Cluj și consideră că arbitrul Radu Petrescu a dat dovadă de o atitudine arogantă.
04.02.2024 | 12:55
Radu Petrescu pus la zid de oficialii Petrolului dupa esecul cu CFR Cluj A fost foarte arogant
Oficialii Petrolului nu pot trece foarte ușor peste înfrângerea cu CFR Cluj și consideră că arbitrul Radu Petrescu a dat dovadă de o atitudine arogantă. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a obținut al doilea succes consecutiv de când a preluat formația din Gruia, scor 2-1, în fața ploieștenilor. ”Vișinii” au întors rezultatul în partea secundă, golul victoriei venind de la veteranul Ciprian Deac în minutele de prelungire.

Oficialii Petrolului, acuzații dure pentru Radu Petrescu după înfrângerea cu CFR Cluj

Președintele clubului Petrolul Ploiești, Claudiu Tudor, a tunat și a fulgerat în privința prestației arbitrului Radu Petrescu din partida cu CFR Cluj, considerând că ambele goluri ale oaspeților au fost înscrise neregulamentar.

ADVERTISEMENT

”Urmăriți golul egalizator al CFR-ului, Taka (n.r. – Takayuki Seto) nu poate ieși la blocaj din cauza arbitrului. Ce cauți acolo? Noi ne uităm la toate elementele. S-a poziționat prost. Te-ai poziționat greșit cu Steaua (n.r. – FCSB), cu intervenția lui Hanca.

Acum, la golul de 2-1, te-ai poziționat greșit, n-ai văzut faultul la primul gol, iar greșit. Eu vă spun ce văd. Parcă este prea mult contra noastră. E normal să fim frustrați. Toată lumea a spus că a fost fault clar la golul doi în duelul dintre Paul Papp și Peter Michael. Paul a spus clar.

ADVERTISEMENT

Când ești în săritură ești foarte ușor de dezechilibrat. El urmărește mingea. E împingere. Invers era fault clar. Pentru noi nu s-ar fi dat, vă spun sigur. Dacă faza era la mijlocul terenului probabil se dădea fault”, a declarat Tudor, la Liga Digi Sport.

Radu Petrescu, acuzat că e arogant

Conducătorul clubului Petrolul a acuzat și atitudinea arogată pe care Radu Petrescu a avut-o la finalul întâlnirii, atunci când a mers să-l întrebe de ce nu a prelungit mai mult jocul pentru că s-a pierdut timp cu schimbările și cu golul de 2-1 înscris de CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Nu știu de ce, dar în momentul în care vine domnul Radu parcă se întorc astrele, așa, împotriva noastră. L-am avut deja de trei ori. I-am spus după meci, m-am dus la el, a fost foarte arogant. A dat 6 minute de prelungiri, s-au făcut schimbări, s-a stat două minute la acest gol.

În fix minutul 6 a fluierat. I-am spus: ‘Radu, s-a stat 2 minute numai la gol, de ce n-ai prelungit cum era corect?’ Mi-a răspuns ‘Pleacă de aici!, Pleacă de aici!’ Adică o atitudine ca și cum el este Dumnezeu. Exact așa mi-a zis.

ADVERTISEMENT

L-am avut ultima oară acasă pe domnul Barbu (n.r. – Marian Barbu). Senzațional a fost. Sau George Găman. Și acasă, la Hanca, i-am zis, ‘Radu, este intervenție de roșu’. Replica lui, ‘Ieși de aici!’”, a explicat Claudiu Tudor.

ADVERTISEMENT