Life

Radu Vâlcan, adevărul despre presupusa relație cu Mădălina Manole: ”Am cunoscut-o la filmările unui videoclip”

Radu Vâlcan, dezvăluiri neașteptate despre bănuiala că s-a iubit cu regretata Mădălina Manole. Cum s-au întâlnit cei doi.
11.03.2024 | 09:40
Radu Valcan adevarul despre presupusa relatie cu Madalina Manole Am cunoscuto la filmarile unui videoclip
Radu Vâlcan, dezvăluiri neașteptate despre bănuiala că s-a iubit cu regretata Mădălina Manole. Cum s-au întâlnit cei doi. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan, adevărul despre presupusa relaţie cu Mădălina Manole. Renumitul prezentator de la Insula Iubirii a povestit că a „cunoscut-o la filmările unui videoclip”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între moderator și cântăreață.

Radu Vâlcan, dezvăluiri neașteptate despre bănuiala că s-a iubit cu regretata Mădălina Manole. Cum s-au întâlnit cei doi

Radu Vâlcan a făcut dezvăluiri neașteptate despre bănuiala că s-a iubit cu regretata Mădălina Manole. Cum s-au întâlnit cei doi, după ce o perioadă foarte lungă s-a vehiculat că vedeta de la Antena 1 a avut o relație cu regretata artistă.

ADVERTISEMENT

O vreme prezentatorul nu a dorit să ofere prea multe informații, precizând că nu dorește să facă rău familiei solistei. Soțul Adelei Popescu are numai cuvinte de laudă pentru artista pe care o numește „frumoasă”.

A mai subliniat că i-ar fi plăcut să fie iubita sa, dacă nu era căsătorită la momentul respectiv. Drumurile lor s-au intersectat în urmă cu foarte multă vreme, când moderatorul a apărut într-un videoclip de-ale Mădălinei Manole.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla la filmările pentru piesa Când sunt cu tine, care a fost lansată în anul 2000. Radu Vâlcan a mai precizat că secvențele în care a fost surprins în compania regretatei artiste au fost doar o simplă amiciție.

„Nu este absolut nimic adevărat. Am cunoscut-o la filmările unui videoclip. O femeie deosebită, un talent extraordinar, dar doar acolo ne-am cunoscut. La videoclip, la filmările pentru videoclip care au durat câteva ore.

ADVERTISEMENT

Probabil că (n.r.: de vină) au fost secvenţele din videoclip. Era o piesă de dragoste. Nu e adevărat. Pe mine mă amuză când citesc astfel de ştiri şi trec peste ele”, a spus vedeta de la Antena 1, conform ciao.ro.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor la 43 de ani

Mădălina Manole a încetat din viață chiar în ziua în care își aniversa ziua de naștere. Cântăreața și-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010, fiind găsită de Ambulanță într-o baltă de sânge și cu capul spart, în propria locuință.

ADVERTISEMENT

Cel care a apelat numărul de urgență 112 a fost chiar soțul regretatei artiste, Petru Mircea. Anchetatorii au găsit lângă corpul solistei un bidon cu o substanță chimică, pe hol mirosind puternic de la aceasta. S-a aflat că a fost vorba de furadan, un pesticid folosit pentru combaterea insectelor.

ADVERTISEMENT