Sport

Rafael Nadal a devenit tată pentru prima oară. Ce nume i-a pus băiețelului

Marele campion Rafael Nadal a devenit tată pentru prima dată, după ce soția sa, Maria Perello, a născut sâmbătă după-amiază, la Palma de Mallorca.
08.10.2022 | 19:45
Rafael Nadal a devenit tata pentru prima oara Ce nume ia pus baietelului
Marele campion Rafael Nadal a devenit tată pentru prima dată, după ce soția sa, Maria Perello, a născut sâmbătă după-amiază, la Palma de Mallorca. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Sarcina a fost una cu mari probleme, partenera ibericului fiind nevoită să petreacă foarte mult timp prin spitale în ultimele luni, iar acest lucru l-a afectat foarte tare pe fostul lider mondial.

Rafael Nadal e tată

La două săptămâni după ce a jucat în meciul de retragere al bunului său prieten Roger Federer, Rafael Nadal a devenit tată în premieră, după ce soția sa, Maria Perello, a adus pe lume un băiețel.

ADVERTISEMENT

Presa internațională a anunțat că micuțul îi va purta numele marelui campion, urmând să fie botezat Rafael Nadal Perello. În acest moment nu există niciun fel de informații despre starea de sănătate a copilului și a mamei.

Ibericul a confirmat în trecut problemele pe care soția sa le-a avut în ultima perioadă de sarcină. ”Sunt lucruri mai importante la care trebuie să mă ocup”, a declarat el după înfrângerea în fața lui Frances Tiafoe în sferturi la US Open.

ADVERTISEMENT

”Au fost multe speculații în presă despre starea de sănătate a soției mele. Pot să spun că ea este în stare bună. Nu vreau să ofer mai multe detalii. La nivel personal, am fost destul de stresat în ultima perioadă. Acest aspect contează foarte mult pentru mine, dar am reușit să gestionez foarte bine situația”, a spus Nadal, la Laver Cup.

Nadal, așteptat din nou pe teren la Paris

Rafael Nadal era singurul din celebrul ”Big 3” care nu avea copii. Roger Federer are două cupluri de gemeni, fetele Myla și Charlene, și băieți Leo și Lenny, iar Novak Djokovic are un fiu, Stefan, și o fiică, Tara.

ADVERTISEMENT

Deși nu este nimic sigur în acest moment, este de așteptat ca Nadal să revină în competiții la turneul ATP Masters 1000 de la Paris, programat pentru perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, ultima mare competiție înainte de Turneul Campionilor de la Torino.

Lumea tenisului s-a înclinat în fața lui Roger Federer după anunțul acestuia, însă clubul de fotbal Real Madrid pune la cale o surpriză pentru fani și vrea să-i organizeze un meci de retragere împotriva prietenului și marelui rival Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

Președintele ”galacticilor”, Florentino Perez, face toate demersurile pentru ca această partidă demonstrativă să se desfășoare pe proaspăt renovatul stadion Santiago Bernabeu, în fața a 80.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT
Tags: