Life

Raluca Bădulescu, critici dure pentru o concurentă de la Bravo, ai stil. Cum a apărut îmbrăcată

Raluca Bădulescu nu este deloc convinsă de eforturile depusă de una dintre cele 9 participante de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, de la Kanal D.
09.09.2021 | 18:26
Raluca Badulescu critici dure pentru o concurenta de la Bravo ai stil Cum a aparut imbracata
ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii de modă și stil prezentată de Ilinca Vandici are numai critici dure pentru o concurentă care va defila în ediția din seara aceasta, joi, 9 septembrie 2021.

Din clipul postat pe pagina de Instagram a show-ului de la Kanal D nu se vede despre cine este vorba, așteptarea urmând să ia sfârșit de la ora 22:30.

ADVERTISEMENT

Peste numai câteva ore fanii emisiunii vor afla cu cine a fost aspră Raluca Bădulescu, cea care spunea zilele trecute că nu critică persoana, ci ținuta pe care o prezintă.

Raluca Bădulescu, aspră cu una dintre concurentele de la Bravo, ai stil. Jurata nu a avut deloc milă

„Ținuta asta ți-a făcut-o un stilist? Puiule, e nenorocire”, îi spune Raluca Bădulescu unei concurente de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Papucii nu au nicio legătură cu ce porți la gât”, adaugă Maurice Munteanu în ediția de joi, 9 septembrie 2021.

„Mânecile sunt un dezastru”, este o altă remarcă făcută de Tibi Clenci, în platoul emisiunii „Bravo, ai stil!”.

ADVERTISEMENT

Și pentru că emisiunea nu este numai despre ținute dezastruoase, iată că frumoasa blondină are și cuvinte de laudă pentru o altă participantă de la Kanal D.

Ruxi, lăudată de jurații de la Bravo, ai stil

Este vorba de Ruxi care a venit cu o atitudine și cu o vestimentație de nota 10, care i-a dat pe spate pe jurații de la „Bravo, ai stil!”. Ei au avut numai vorbe bune de spus.

ADVERTISEMENT

„Eu te urmăresc, te știu de mult… ținuta este excepțională. Sunt curioasă de fiecare apariție a ta. Sunt curioasă de ce o să faci, ce o să inventezi, pe cine o să aduci pe scenă.

Rochia este very funny!”, a declarat jurata de la Kanal D, despre rochia neagră purtată de Ruxi, ținuta fiind accesorizată cu un ceas de 50.000 de euro.

„Cred că ar fi trebuit să evidențiezi mai mult body language. Expresia vine cu tot apanajul ăsta. Mi-a plăcut întoarcerea ta. Pe spate, ar fi trebuit să faci ceva cu chiloții…”, a completat Tibi Clenci.

„Întâlnesc o coafură care cu adevărat reprezintă o alternativă la ținută. Îmi place și ceasul peste mânecă care evidențiază că până și cel mai poor people e cel mai poor”, a spus Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT