Life

Raluca Bădulescu, mândră de silueta sa: ”Nu trebuie să alergăm după imaginea perfectă”

Raluca Bădulescu este dovada clară că schimbările pot interveni în viața unei femei la orice vârstă, trebuie numai să-și dorească acest lucru.
30.09.2021 | 15:51
Raluca Badulescu mandra de silueta sa Nu trebuie sa alergam dupa imaginea perfecta
ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” a topit 70 de kilograme mulțumită unei operații de micșorare a stomacului, dar și pentru că are un stil de viață sănătos și echilibrat.

În prezent, vedeta de la Kanal D este mândră de silueta sa, fiind extrem de încântată că poate purta tot felul de obiecte vestimentare, care ce-i drept, îi vin de minune.

ADVERTISEMENT

Schimbările i-au adus un trup tras prin inel, dar cu toate astea Raluca Bădulescu susține că nu ar trebui să alergăm după imaginea perfectă.

Raluca Bădulescu, despre silueta impecabilă. Ce dezvăluiri a făcut jurata de la Bravo, ai stil

„Tiparele sociale pe mine mă agită. Sunt tot eu și acum, și atunci. Nu gândesc altfel, nu am altă personalitate, sunt aceeași Raluca cu aceeași prieteni în jur, aceeași vervă, același spirit.

ADVERTISEMENT

Sunt mândră că am reușit să fac această schimbare, dar a venit ca o nevoie pentru starea mea de sănătate. Mă bucur că am ajuns să mă mândresc cu o siluetă impecabilă, dar nu despre asta este vorba în viață.

Oamenii nu trebuie judecați prin prisma siluetei. Cu toții avem ceva special, frumusețea vine din noi, nu trebuie să alergam după imaginea perfectă.

ADVERTISEMENT

Eu m-am simțit bine în pielea mea și atunci, și acum, am fost și sunt… eu”, a declarat Raluca Bădulescu pentru ciao.ro.

Frumoasa blondină are foarte mare grijă de aspectul fizic și nu spune „Nu” operațiilor estetice. Vedeta merge des la saloane de înfrumusețare și recurge la proceduri minim invazive pentru a se menține în formă.

ADVERTISEMENT

Jurata de la „Bravo, ai stil!” îndeamnă femeile să facă exact așa cum simt, să se transforme într-o versiune mai bună a lor dacă cred că au nevoie de așa ceva.

Ce nu și-ar face niciodată Raluca Bădulescu în materie de operații estetice

În altă ordine de idei, Raluca Bădulescu a recunoscut că este deschisă la orice procedură estetică având în vedere că domeniul este în continuă dezvoltare. Așadar, e posibil ca peste ani să recurgă la anumite proceduri.

„Am fost mereu deschisă cu privire la acest subiect. Dacă aș putea aș fi în fiecare an pacienta clinicilor de gen. Eu îndemn pe fiecare să facă ceea ce consideră de cuviință, ceea ce o face fericită. 

Niciodată nu spun niciodată, nu știu ce îmi rezervă timpul, ce surprize îmi oferă trecerea anilor. Sunt deschisă la orice”, a completat blondina, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT