Life

Raluca Dumitru de la Survivor România revine în țară. Ce a declarat după părăsirea competiției

Raluca Dumitru de la Survivor România se întoarce în țară. FANATIK vă spune ce a declarat după părăsirea competiției.
16.06.2021 | 14:48
Raluca Dumitru de la Survivor Romania revine in tara Ce a declarat dupa parasirea competitiei
ADVERTISEMENT

Fosta faimoasă a avut parte și de timp liber după părăsirea competiției. Până la ziua zborului aceasta a profitat de orele disponibile și a vizitat câteva locuri din Republica Dominicană.

Prima oprire a fost la fabrica de trabucuri, unde a văzut pentru prima dată procesul de fabricație al acestora. Apoi a mers la fabrica de ciocolată.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru de la Survivor România revine în țară. Ce a declarat după părăsirea competiției

Raluca Dumitru va reveni în România în curând. Vedeta și-a recuperat contul de Instagram și a publicat imagini din timpul petrecut în Republica Dominicană, după eliminarea din competiție.

Ultimele două fotografii sunt făcute chiar în aeroport. Fosta faimoasă este în drum spre casă.

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru revine în România.
Sursa foto: InstaStory

Ea a fost eliminată din competiție în această duminică, după ce a fost nominalizată de Elena Marin. Raluca a explicat că se aștepta la acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cele două au avut mai multe momente tensionate de-a lungul participării în competiție. Cu toate acestea, dansatoarea a susținut că nominalizarea a fost făcută strict din punct de vedere sportiv.

Deși nu a surprins-o, plecarea acasă a emoționat-o mult. Fosta Faimoasă a declarat că experiența a fost una de neuitat și că speră că nu și-a dezamăgit echipa.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, mesaj pentru fani, pe Instagram, după eliminarea de la Survivor

Fosta Faimoasă a explicat, pe contul de Instagram, că experiența a fost una din care a avut mult de învățat: „când am acceptat să particip la Survivor, nici prin cap nu imi trecea ce mă va aștepta când urma să ajung acolo. Mă consider norocoasă.”

„Au fost zece săptămâni pline de adrenalină, suspans, emoții, căldură insuportabilă, foamete, bucurie, dor de casă, pe scurt, un amalgam de sentimente. Trag linie acum și mă uit în spate”.

ADVERTISEMENT

„Fac un bilanț al celor zece săptămâni. Au fost momente care nu-mi fac cinste în urma reacțiilor pe care le-am avut din cauza condițiilor de trai, dar au fost multe, multe momente frumoase și lecții de viață pe care le-am învățat acolo”, a adăugat aceasta.

„Această experiență m-a făcut să-mi depășesc toate limitele și să mă cunosc mult mai bine. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături în această frumoasă călătorie în Republica Domnicană”, a conchis.

ADVERTISEMENT