Life

Raluca Dumitru și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta, uimită de cadoul Ilincăi Vandici: ”Nu mă așteptam să iasă atât de bine”

Raluca Dumitru și-a organizat o petrecere specială de ziua ei. Prezentatoarea de la Kanal D, Ilinca Vandici, a surprins-o cu cadoul său.
18.11.2022 | 08:52
Raluca Dumitru sia sarbatorit ziua de nastere Vedeta uimita de cadoul Ilincai Vandici Nu ma asteptam sa iasa atat de bine
Raluca Dumitru a împlinit 36 de ani. Ce cadou i-a făcut Ilinca Vandici. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, fostă concurentă la ”Survivor România 2021” și  ”Bravo, ai stil!Celebrities”, a împlinit joi vârsta de 36 de ani și a organizat o petrecere cu fast. La eveniment a avut invitate mai multe vedete, printre care Ilinca Vandici.

Raluca Dumitru, petrecere specială de ziua ei. Ilinca Vandici a surprins-o cu cadoul: ”Exact așa pe gustul meu”

Raluca Dumitru a primit o mulțime de cadouri frumoase de ziua sa, în special parfumuri, de care a fost încântată. Însă, dintre toate, ea recunoaște că cea mai plăcută surpriză a venit din partea Ilincăi Vandici.

ADVERTISEMENT

” (…) Eu sunt disperată după parfumuri, după accesorii, chiar am primit o pereche de cercei foarte mișto de care aveam nevoie. De la Ilinca mi-a plăcut iar ce am primit foarte mult, de dormit din dantelă, foarte frumos, exact așa pe gustul meu (…)

A fost o petrecere foarte frumoasă, chiar nu mă așteptam să iasă atât de bine și a trecut foarte repede (…)”, a mărturisit Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Dumitru (@raluca__dumitru)

Cât a costat petrecerea Ralucăi Dumitru: ”Nici nu am făcut încă calcule”

Pentru a-și celebra ziua de naștere, Raluca Dumitru a scos din portofel mulți bani, iar asta s-a văzut, deoarece mulți dintre invitați au întrebat-o dacă nu cumva au venit la o nuntă.

”Sincer, nici nu am făcut încă calcule cu cât am cheltuit. Oricum, știam că dacă voi face această petrecere va fi destul de costisitoare, dar mi-am dorit să fac ceva și pe elegant și frumos. Chiar spunea dintre invitați că zici că au venit la nuntă.

ADVERTISEMENT

Cum a aranjat mesele, tacâmurile tot. M-au întrebat dacă sigur nu i-am chemat la nuntă, că aranjamente așa frumoase doar acolo vezi”, a mai adăugat Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru este un personaj activ, în prezent, în lumea showbizului, după ce a apărut la ”Survivor România 2021” și la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. În trecut, ea a mai lucrat la Antena Stars și de curând și-a deschis un magazin online.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, relație discretă cu un afacerist bogat

Pe lângă celebritatea de care se bucură, Raluca Dumitru pare că stă bine și la capitolul dragoste. S-ar iubi de trei ani cu un om de afaceri prosper, dar preferă să-și țină relația discretă.

ADVERTISEMENT