Life
notix pixel id

Raluca Pastramă, din nou îndrăgostită? Bruneta a lăsat un mesaj cu subînțeles după divorțul de Pepe

22.02.2021 | 15:50
Raluca Pastramă, din nou îndrăgostită? Bruneta a lăsat un mesaj cu subînțeles după divorțul de Pepe
Raluca Pastramă, din nou îndrăgostită? Bruneta a lăsat un mesaj cu subînțeles după divorțul de Pepe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă pare o adolescentă îndrăgostită peste urechi de când a divorțat de cântărețul Pepe cu care a fost măritată 8 ani și alături de care are două fete: Maria și Rosa. Frumoasa brunetă a lăsat recent un mesaj cu subînțeles, care ne-a dus cu gândul automat la iubire. 

Vedeta a dat de înțeles că a trecut peste separarea de artist, dovadă că este mai pregătită ca oricând să o ia de la capăt cu alt bărbat. Ascultă melodii care îi dau o stare de bine, iese în oraș destul de des și se comportă ca o femeie liberă și disponibilă.

Și pentru că nu o împiedică nimic să se îndrăgostească din nou, Raluca Pastramă pare că deja a găsit un bărbat pe placul ei. Fosta soție a artistului Pepe s-a dat de gol printr-un citat referitor la diferența dintre a iubi și a plăcea pe cineva.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă iubește din nou? Ce a dat de înțeles bruneta

Mai exact, Raluca Pastramă a publicat un filmuleț pe Instagram, unde Lidia Fecioru vorbește despre cel mai frumos sentiment din lume, și anume dragostea. Mesajul emoționant a ajuns imediat la sufletul brunetei, care a distribuit postarea la InstaStory.

„Diferența dintre a plăcea și a iubi. Buddha a răspuns foarte frumos la întrebarea asta. A spus așa: «Dacă îți place o floare, o rupi! Dacă o iubești, o uzi». Dacă înțelegi aceste lucruri…”, este mesajul lăsat de fosta soție a lui Pepe.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant lasă de înțeles, fără doar și poate, că bruneta a picat din nou în mrejele iubirii, la mai puțin de două săptămâni de când a semnat actele de divorț de Pepe, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Raluca Pastramă și artistul au rămas în relații foarte bune, în ciuda faptului că inițial porniseră un adevărat război pentru avere și pentru custodia copiilor pe care-i au împreună. Ulterior, au ajuns la un consens de dragul fetelor care trebuie să crească în armonie.

ADVERTISEMENT

„Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii.

Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și pentru fericirea copiilor noștri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. 

ADVERTISEMENT

Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic”, anunța Pepe în urmă cu câteva luni pe canalul său de Youtube.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri