Life

Raluca Pastramă, mesaj după separarea de Pepe. Ce a transmis frumoasa brunetă

13.11.2020 | 09:38
Raluca Pastrama mesaj dupa separarea de Pepe Ce a transmis frumoasa bruneta
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a preferat să fie discretă după ce Pepe a anunțat că drumurile lor s-au despărțit după 8 ani de căsnicie, frumoasa brunetă nedorind să fie în centrul atenției. Tânăra nu a oferit nicio declarație despre divorț, dar a lăsat un mesaj cu subînțeles în mediul online. 

Soția cântărețului i-a surprins pe internauți cu reacția sa în privința despărțirii de tatăl fetelor sale. Fiica omul de afaceri Nelu Pastramă este convinsă că oamenii sunt testați în unele momente pentru a scoate la iveală punctele slabe pe care le au.

ADVERTISEMENT

Numai așa pot veni mai puternici și mai ambițioși, este de părere Raluca Pastramă care lasă de înțeles că nu este doborâtă de situația neplăcută prin care trece în prezent. Bruneta și Pepe urmează să divorțeze fără scandal, la notar.

Raluca Pastramă, reacție după despărțirea de cântărețul Pepe

„Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci pentru a descoperi tăria / punctele noastre forte”, a scris Raluca Pastramă pe InstaStory, informează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Femeia de 29 de ani a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat la părinți, acolo unde are parte de tot sprijinul din lume. Pepe încearcă să fie puternic și ține capul sus, apropiații mărturisind că nu este exclus ca cei doi să ajungă la un consens.

Se pare că Pepe și soția se înțeleg mult mai bine de când nu mai locuiesc sub același acoperiș și vorbesc zilnic despre fetele pe care le au împreună, Maria și Rosa. Artistul și Raluca Pastramă își doresc ca micuțele să nu simtă tensiunea din familie, motiv pentru care discută civilizat și nu mai există reproșuri ca acum câteva luni.

ADVERTISEMENT

Mesajul de despărțire făcut de Pepe: ”Am înțeles niște lucruri”

„Vreau să vă fac un anunț extrem de important, pentru mine și cred că și pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro.

A hotărât să pună punct relației, în momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că am înțeles niște lucruri, și eu, și ea, nu mai există tensiuni, sau cel puțin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează. 

Sper din suflet să ne respectați decizia, să nu comentați prea mult. Fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe într-un vlog pe canalul său de Youtube.

ADVERTISEMENT