Life

Raluca Tănase nu mai arată așa cum o știai. Sora Denisei de la Bambi ține prelegeri despre viață pe internet

Raluca Tănase are un cu totul alt look, unul care îi vine foarte bine. Vedeta care o ajută pe sora ei în afacerea cu cosmetice a postat un mesaj emoționant pe Instagram.
19.02.2023 | 15:22
Raluca Tanase nu mai arata asa cum o stiai Sora Denisei de la Bambi tine prelegeri despre viata pe internet
Raluca Tănase, cântăreață și femeie de afaceri. foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Raluca Tănase e mai frumoasă ca niciodată! Sora Denisei de la Bambi e complet schimbată după ultima ei apariție televizată, cântăreața fiind concurentă în urmă cu ceva timp la Bravo, ai stil Celebrities.

Raluca Tănase nu mai arată așa cum o știai

Raluca, un ajutor de nădejde pentru Denisa în afacerea ei, My Geisha, ține acum prelegeri pe Instagram despre viață. Fanii au remarcat frumusețea vedetei fără să aibă un strop de machiaj pe chip.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Raluca a renunțat la blondul platinat, vopsindu-și părul într-o nuanță de șaten. Urmăritorii ei au remarcat, de la ceva timp, că îi stă foarte bine cu părul lung, având o podoabă capilară demnă de reclame la șampoane.

Raluca a postat un mesaj video prin care vrea să ridice moralul persoanelor care nu trec prin perioade tocmai fericită. Practic, vedeta a făcut-o pe psihologul pe Instagram, iar încurajările ei au fost bine primite de internauți.

ADVERTISEMENT

Sora Denisei de la Bambi, mesaj de încurajare pentru cei care nu trec printr-o perioadă ușoară a vieții

„Hei, tu! Ce faci? Sper că ești bine. Și dacă nu ești bine și treci printr-o perioadă grea, nu uita că în orice rău există un lucru bun. Și că noi toți trecem prin momente grele, din care credem că nu avem scăpare, dar sunt momente care ne pregătesc, care ne construiesc pentru ceea ce vom fi după.

Așa că, nu uita că ești puternică și că absolut nimic nu te doboară. Să ai o zi frumoasă ca tine”, este mesajul emoționant transmis de Raluca pentru toate acele femei care cred că necazurile nu pot fi depășite.

ADVERTISEMENT

Raluca și Denisa de la Bambi au pus muzica deoparte pentru a se ocupa de business-ul cu produse de înfrumusețare care a cucerit deja întreaga țară. Raluca se ocupă de tot ce înseamnă promovare, pe când de cosmetice în sine se ocupă Denisa, care se pricepe mai bine.

Surorile Tănase au fost extrem de populare pe plan muzical în urmă cu mai bine de 15 ani. Cea mai cunoscută piesă a lor rămâne „Doi ochi căprui”.

ADVERTISEMENT