Life

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a vizitat locul tragediei care i-a schimbat viața. Ce a găsit acolo unde au murit tatăl copiilor ei și fetița sa

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a vizitat locul tragediei în care au murit iubitul și fiica ei. Ce detalii cutremurătoare a descoperit aceasta acolo.
13.07.2022 | 21:50
Ramona Craciunescu de la Survivor Romania a vizitat locul tragediei care ia schimbat viata Ce a gasit acolo unde au murit tatal copiilor ei si fetita sa
Ramona Crăciunescu de la Survivor România a vizitat locul în care i-au murit iubitul și fetița. foto: Colaj Fanatik / Capturi Survivor și Tiktok
ADVERTISEMENT

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a vizitat locul tragediei care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Ce a găsit fosta concurentă de la Survivor România acolo unde și-a pierdut iubitul și fetița.

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a vizitat locul în care i-au murit iubitul și fetița

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a trecut printr-o adevărată dramă, iar acum a revizitat locul care i-a răpit doi dintre cei mai dragi oameni din viața sa.

ADVERTISEMENT

La aproape cinci ani de la momentul în care a rămas fără fetița ei și fără iubitul său, tatăl copiilor ei, Ramona Crăciunescu de la Survivor România a mers înapoi la locul tragediei.

Chiar și după atâta timp, urmele tragediei în care au murit doi oameni încă se mai văd: pe asfalt este lipit aluminiul de la rulotă.

ADVERTISEMENT

“După 5 ani, încă se vede aluminiul de la rulotă lipt în asfalt și sticla care s-a topit. Și în stradă se mai văd încă urme. Aici era un copac care a ars”, a dezvăluit fosta concurentă de la Survivor România postat pe TikTok.

Drama Ramonei Crăciunescu de la Survivor România

Ramona Crăciunescu de la Survivor România și-a pierdut în aceeași zi doi dintre cei mai iubiți oameni din viața sa, pe iubitul ei și pe fetița sa.

ADVERTISEMENT

Aceasta se afla la mare alături de iubitul ei și de cei doi copii, când a avut loc o explozie.

Ramona Crăciunescu, fiul ei și iubitul său au reușit să iasă, dar părinții s-au întors pentru a-și căuta fiica, pe Sofia, care era de negăsit.

Din păcate, fiica Ramonei Crăciunescu nu a mai fost găsită și a pierit în incendiu. La o săptămână după tragedie, a murit și iubitul Ramonei.

ADVERTISEMENT

„A avut loc o explozie, a apucat să iasă fiul meu, iubitul meu a ieșit și el, ars. În foc nu poți să intri și nu poți să rezisti. Am intrat de mai multe ori, am luat foc amandoi, și tot n-am găsit-o.

El a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă, n-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”, a spus aceasta la Survivor.

ADVERTISEMENT
Tags: