Life

Ramona Crăciunescu, prima apariție la TV după eliminarea de la Survivor: „L-aș fi trimis pe Relu acasă”

Ramona Crăciunescu a vorbit despre competiția Survivor România 2022. Nominalizată pentru eliminare alături de Blaze și Relu Pănescu, el l-ar fi ales pe cel din urmă pentru a pleca acasă.
14.03.2022 | 17:10
Ramona Craciunescu prima aparitie la TV dupa eliminarea de la Survivor Las fi trimis pe Relu acasa
Ramona este de părere că Relu Pănescu s-a schimbat radical după primul exil. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la Survivor România. Fosta Războinică a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță” pentru a vorbi despre aventura din jungla dominicană. Consideră ca Relu Pănescu și-a schimbat atitudinea după primul exil și că el e cel care ar fi trebuit să plece acasă. Mama lui Tj Miles și soția lui CRBL au avut, de asemenea, câteva intervenții scurte în emisiune.

Ramona Crăciunescu, prima apariție TV după eliminarea de la Survivor România

Fosta Războinică este dezamăgită de faptul că a părăsit competiția, și-ar fi dorit să demonstreze în continuare de ce este în stare. Ea a fost propusă spre eliminare împreună cu Relu Pănescu și Blaze, dar spune că antreprenorul și-a schimbat mult atitudinea după primul exil.

ADVERTISEMENT

Relu s-ar fi îndepărtat de colegii lui, pe care nu i-a iertat pentru faptul că nu i-au trimis mâncare și au uitat de el. După întoarcerea în tabără, Războinicul a continuat să-i critice pe aceștia.

„În urma acelor schimbări care s-au produs, l-aș fi trimis pe Relu acasă. În urma primului exil s-a schimbat foarte mult. Și-a schimbat comportamentul, oarecum și trăirile. A fost o greșeală pe care ne-am asumat-o și ne-am cerut iertare. 

ADVERTISEMENT

Trebuia să fie același, trebuia să înțeleagă că ne-am cerut scuze. S-a schimbat, dar nu s-a schimbat în bine. A devenit mult mai vocal. 

Ne certa foarte des. A început să stea cât mai mult în apă. Nu mai stătea cu noi în camp. El a venit împotriva noastră. Nimeni nu l-a dat la o parte. Eu am încercat să vorbesc cu fiecare în parte. El singur și-a săpat  groapa și s-a aruncat în ea.”, a dezvăluit Ramona Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

„Mă așteptam ca Duli să simtă că plec acasă”

Chiar dacă majoritatea colegilor o îndrăgeau, după ce ieșit din competiție, Alexandra Duli a spus despre Ramona că era veriga slabă a echipei și că se aștepta că ea să plece acasă.

„I-am cunoscut pe toți îndeajuns încât să-mi pot trage concluziile clare. Mă așteptam ca Duli să simtă că plec acasă. Și-a arătat această dorință și în consiliul de imunitate în care noi am pierdut, dar ea a câștigat imunitatea personală.

ADVERTISEMENT

Oarecum, Duli face parte din aceiași părere a Oanei. A spus că eram una dintre verigile slabe ale echipei, numai că băieții erau de altă părere. Când i-a fost reproșat că se mișcă încet pe traseu și nu aduce puncte, probabil că a fost descurajată.”, este părerea fostei concurente Survivor România.

TJ Miles l-a trimis în exil pe CRBL pentru a doua oară. Mama Faimosului i-a explicat decizia

Irina Iordache, mama Faimosului TJ Miles a ținut să precizeze că fiul său nu este individualist, așa cum este privit de mulți din cei de acasă, ci că a fost crescut cu o altfel de mentalitate, în care a fost învățat să aibă încredere în sine.

Despre decizia de a-l trimite pe CRBL în exil spune că Faimosul nu avea o altă variantă, deoarece nu își dorea să nominalizeze o fată.

„Clar trebuie să ai niște strategii. Faptul că la consiliu l-a nominalizat pe CRBL, nu prea avea pe cine să trimită. Eu sunt convinsă că Elena înțelege. Nu e cu ură, chiar dacă CRBL așa crede.”, a spus mama concurentului Survivor România 2022.

Pe de altă parte, soția lui CRBL nu-i poartă pică lui TJ Miles. Aceasta a afirmat că este conștientă că este vorba de un joc, dar se teme pentru sănătatea artistului.

„Este un joc, ei joacă un joc, înțeleg, chiar dacă nu sunt fericită. Înțeleg că nu vor să trimită fete. Mă doare sufletul că este a doua oară și în exil e complicat psihic. Și așa este greu la Survivor, în exil este și mai greu. Și fizic și-a revenit greu data trecută. I-a trebuit un joc.”, a declarat Elena.

 

ADVERTISEMENT