Life

Ramona Olaru, un nou mesaj controversat. Ce a pățit fosta iubită a lui Cătălin Cazacu: ”Te ridici, ura și la revedere”

Mesajul controversat pe care l-a postat de Ramona Olaru pe rețelele de socializare. Ce a pățit fosta iubită a lui Cătălin Cazacu.
15.05.2023 | 19:39
Ramona Olaru un nou mesaj controversat Ce a patit fosta iubita a lui Catalin Cazacu Te ridici ura si la revedere
Ce mesaj a postat Ramona Olaru pe rețelele de socializare. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și-a uimit fanii. Asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a publicat pe pagina sa Instagram un mesaj controversat. Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu a dat de bănuit tuturor că ar avea probleme în plan sentimental.

Ramona Olaru, postare controversată pe Instagram. Ce o enervează pe fosta iubită a lui Cătălin Cazacu

Vedeta a făcut referire în postarea sa la relațiile care nu funcționează. Din punctul ei de vedere, într-o astfel de situație există două variante de salvare a poveștii de iubire: discuția cu partenerul de cuplu sau decizia de a încheia ceea ce nu mai este ca la început.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru consideră că este o pierdere de vreme să mergi mai departe cu un partener care s-a schimbat și care nu te mai prioritizează. Mai mult, ea crede că într-un astfel de caz unele persoane se pun pe locul doi și se lasă dirijate de partener.

”Eu nu-i înțeleg pe ăștia pe care îi întreb dacă sunt cu cineva și-i auzi cu tiribomba ”da, dar e mai complicat”. De când a fi cu cineva trebuie să fie complicat? Ce e cu bazaconia asta sinistră? De ce îți creezi zilele în modul acesta?

ADVERTISEMENT

A exista alături de cineva, se cade să fie o experiență plăcută și structurată. Ok, poate fi un carusel pe alocuri, dar te pui la masă, discuți și aranjezi lucrurile. Dacă nu ai cu cine rezolva, te ridici, ura și la revedere.

Cum să-ți clădești un viitor cu ceva complicat? Ce e pierderea asta de vreme? Dacă lași un clovn să-ți dirijeze viața, riști să te trezești într-un circ grotesc continuu.”, a transmis Ramona Olaru pe un Instastory, de curând.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru are o nouă relație?

Mesajul asistentei TV vine la câteva luni după ce a pus punct unei povești de iubire în care părea foarte fericită, cea alături de Cătălin Cazacu. După separarea de el, frumoasa vedetă și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, unul milionar, potrivit Spynews.

Ramona Olaru ar fi acum împreună cu un individ mult mai tânăr decât ea, pe nume Mircea Babagianu, și care ar fi putred de bogat. Concret, bărbatul ar avea 26 de ani, între ei existând o diferență de șase ani, dar care, iată, nu a contat.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru pare a se simți mai împlinită alături de Mircea Babagianu. Călătorește foarte des, în destinații scumpe, conform postărilor de pe rețelele de socializare, și este mai mereu răsfățată cu flori. Vedeta evită să-i arate chipul și să confirme relația.

ADVERTISEMENT