Life

Mesajul Ramonei Păuleanu, după ce unul dintre gemenii lui Ronaldo a murit: “Le înțeleg durerea”

Ramona Păuleanu a transmis un mesaj dureros pentru mamele de gemeni, care au trecut prin momente dificile după ce au născut. Postarea vine după ce Cristiano Ronaldo a pierdut unul dintre copii.
19.04.2022 | 13:05
Mesajul Ramonei Pauleanu dupa ce unul dintre gemenii lui Ronaldo a murit Le inteleg durerea
Ramona Păuleanu, mesaj dureros pentru mamele de gemeni. Are legătură cu drama lui Ronaldo. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul jucător de fotbal și iubita sa, Georgina Rodriguez, au primit o veste cutremurătoare în urmă cu foarte puțin timp. Sportivul a anunțat că unul dintre gemeni, băiatul, a fost declarat mort în momentul venirii pe lume.

Ramona Păuleanu, mesaj dureros pentru mamele de gemeni. Are legătură cu drama lui Ronaldo

Ramona Păuleanu este mamă de gemeni la rândul ei, lucru care o face să înțeleagă momentele dureroase prin care trece Cristiano Ronaldo. Fiul jurnalistei, Luca, a stat 6 luni în spital sub observația medicilor, având șanse minime de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

„«Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculețe aprinse pe lângă el. La ce să mai sper?». N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferință, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă.

O altă se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput. O altă mămică își plângea unul dintre gemeni, pierdut la 10 zile de la naștere, în timp ce îl veghea pe al doilea, aflat și el în stare critică tot la terapie intensivă. 

ADVERTISEMENT

Scriu despre lucrurile acestea, profund tulburată de știrea că Ronaldo și-a pierdut unul din gemeni la naștere, băiatul”, a transmis Ramona Păuleanu pe contul de Instagram.

Ramona Păuleanu, dezvăluiri despre drama fiului său, Luca

Ramona Păuleanu înțelege perfect durerea prin care trec părinții care au pierdut unul dintre gemeni la scurt timp după naștere. Jurnalista de la Pro TV speră ca mesajul ei să fie o mângâie pentru cei care au trecut prin astfel de tragedii.

ADVERTISEMENT

„Celebritatea le-a adus suferința asta îngrozitoare în atenția întregii lumi, dar cine știe câte mame, câți tați, câți bunici necunoscuți își plâng îngerii pierduți. Lor vreau să le spun că sunt cu sufletul alături de ei, că le înțeleg durerea, c-am fost de-atâtea ori la un pas să vorbesc despre Luca la trecut. 

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu șanse minime de supraviețuire, numit de multe ori geamăn «compromis», zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viață asta sau că așa a fost să fie.

ADVERTISEMENT

Iubite mămici aflate acum la Filantropia, la Marie Curie, la oricare maternitate sau spital din țară, sper să ajungă mesajul ăsta la voi și să vă mângâie măcar pentru o secundă. Să vă dea Dumnezeu Putere. Răbdare. Înțelegere. Uitare”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT