Sport

Rapid a plecat spre Antalya: „Ne gândim la titlu”. Cum arată lotul lui Cristiano Bergodi

Rapid a plecat joi, 4 ianuarie, în Antalya pentru cantonamentul de iarnă. Giuleștenii vor efectua un stagiu de pregătire în perioada 4-13 ianuarie.
04.01.2024 | 10:51
Rapid a plecat spre Antalya Ne gandim la titlu Cum arata lotul lui Cristiano Bergodi
Rapid a zburat spre Antalya pentru cantonamentul de iarnă. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid are 6 meciuri consecutive fără victorie în SuperLiga, însă formația lui Cristiano Bergodi a plecat încrezătoare în Antalya pentru cantonamentul de iarnă. Giuleștenii s-au reunit cu o zi în urmă, când antrenorul italian a avut la dispoziție un lot format din 28 de jucători.

Rapid a plecat spre Antalya

Rapid zboară spre Antalya, joi, 4 ianuarie. Inițial, giuleștenii au anunțat că vor pleca în Turcia cu o zi în urmă. Formația de pe locul 4 în SuperLiga va disputa nu mai puțin de 3 meciuri amicale, după care va reveni în țară pe 13 ianuarie.

ADVERTISEMENT

În prima etapă din 2024, Rapid o înfruntă pe FC U Craiova pe teren propriu. Cătălin Cîrjan a stat de vorbă cu reporterii la aeroport. „Suntem pregătiți, am început de ieri. Mergem în cantonament să ne antrenăm și să fim pregătiți pentru meciurile care urmează. Suntem mai multe echipe, o să comunicăm cu ei și suntem fericiți. 

„Ne gândim la titlu. Știam că voi rămâne la Rapid”

„A fost o perioadă bună pentru mine, acum mergem în cantonament cu domnul Bergodi. Am muncit la fiecare antrenament, când mi s-a dat șansa am încercat să dau tot ce am mai bun.

ADVERTISEMENT

Acum nu mă gândesc la mine, mă gândesc la Rapid să câștigăm meciurile rămase, să ajungem în play-off și să ne îndeplinim obiectivul. Ne gândim la titlu, dar vrem să luăm meci cu meci. 

Nu s-a pus problema, nu m-am gândit la altă echipă. Știam că voi rămâne la Rapid și sper să fac treabă bună”, a declarat Cătălin Cîrjan. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a lăsat un mesaj misterios pe rețelele de socializare prin care a lăsat de înțeles că va pleca din Giulești.

ADVERTISEMENT

La reunirea de miercuri au fost prezenți nu mai puțin de 28 de jucători. Borisav Burmaz, adus în această iarnă de Rapid, a efectuat primul antrenament sub comanda lui Cristiano Bergodi. De asemenea, Ermal Krasniqi și Florent Hasani au efectuat primele mișcări la Baza Constructorul.

La întâlnirea din urmă cu o zi au fost prezenți și accidentați Albion Rrahmani, Claudiu Petrila și Xian Emmers. În Turcia, Rapid va juca trei meciuri amicale. Primii doi adversari sunt Sakaryaspor (6 ianuarie) și Sabah FC (9 ianuarie).

ADVERTISEMENT

Lotul Rapidului la reunire: 

  • PORTARI: Horațiu Moldovan, Virgil Drăghia, Bogdan Ungureanu
  • FUNDAȘI: Cristian Săpunaru, Paul Iacob, Dragoș Grigore, Iulian Cristea, Andrei Borza, Christopher Braun, Răzvan Onea, Robert Bădescu
  • MIJLOCAȘI: Alexandru Albu, Răzvan Oaidă, Mattias Käit, Xian Emmers, Claudiu Petrila, Jayson Papeau, Funsho Bamgboye, Cătălin Cîrjan, Alexandru Ioniță, Omar El Sawy, Ștefan Pănoiu, Florent Hasani, Ermal Krasniqi
  • ATACANȚI: Albion Rrahmani, Borisav Burmaz, Kevin Soni, Alexandru Stan

Rapid a plecat spre Antalya: „Ne gândim la titlu”

ADVERTISEMENT