Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Rapid e cea mai avantajată echipă”. Gigi Becali a comentat declarația lui Mititelu chiar înainte de derby

Problema arbitrajului a fost dezbătută de Gigi Becali înainte de derby-ul cu Rapid. Mititelu Junior a lansat ultima controversă din fotbalul intern. Olteanul o acuză pe Rapid că este avantajată de centrali.
04.11.2023 | 23:46
Rapid e cea mai avantajata echipa Gigi Becali a comentat declaratia lui Mititelu chiar inainte de derby
Gigi Becalia vorbit despre arbitraj inainte de FCSB - Rapid. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid este meciul fanion al etapei cu numărul 15. Echipa lui Gigi Becali vine după un egal dramatic obținut pe terenul celor de la Petrolul, 2-2. Formația de pe primul loc a scăzut din turație în ultimele etape, dar speră să revină spectaculos contra echipei lui Bergodi.

Becali nu are emoții legate de arbitraj

“Acum, cu vreo 3 zile în urmă, a intrat Mititelu Junior în emisiune și a spus să nu mai vorbim despre CFR. Campioana la arbitrii este Rapid. Toată lumea trage cu Rapidul la arbitraj, lăsați CFR-ul în pace. Vă este frică de arbitraj în meciul cu Rapid? Sunteți de acord cu ideea că arbitrii trag cu Rapidul?”, a întrebat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt de acord că Rapid poate să fie puțin ajutată, dar aseară nu a ajutat-o cu nimic. Nu e ceva. Are, să zicem, că ar avea, cum ar veni, un discurs prietenos cu Federația Română de Fotbal, iar atunci când ai un discurs prietenos, ai un arbitraj mai bun.

Dar nu e ceva concentrat, nu mai există la ora asta concentrarea aceea sau blaturi, există simpatii și antipatii. Adică, vezi că prea ne critică Becali, adică interese. Sau, de exemplu, un arbitru care are o prietenie de 30 de ani sau de 20 de ani să aibă cu o echipă.

ADVERTISEMENT

Dacă acela este prieten de 20 de ani cu o echipă, acela rămâne prieten. Sau se întâmplă ca arbitrul să fie din Ploiești și echipa din Ploiești trage la titlu și acela este prieten cu ei de 20 de ani. E Petrolul cu el, atunci au prietenie când se întâlnesc la hotelul din Ploiești”, a declarat Gigi Becali.

Rapid a fost acuzată de olteni că este avantajată de arbitraj

Rapid se pregătește de confruntarea cu FCSB cu moralul ridicat. Echipa lui Bergodi s-a impus cu 2-0 în derby-ul cu Universitatea Craiova și speră să lege victoriile contra echipelor fruntașe din Superligă. Până la meciul cu FCSB, Rapid joacă cu alți steliști. CSA o așteaptă pentru meciul din Cupa României.

ADVERTISEMENT

“Acolo sunt baruri, distracții. Are 2 sau 3 apartamente în Ploiești, el și după aia este prieten cu ei, au mâncat o pâine împreună ani de zile. Să zicem, ipotetic. Și atunci este. În rest nu mai există aranjamente și blaturi.

Nu spune nimeni, au fost de exemplu. Și Petrescu a avut prietenii, dar Petrescu de vreo 10 ani arbitrează, nu mai are mama, nu mai are tata. Acela de exemplu, Feșnic. Feșnic este un arbitru bun, omul și-a dat seama că a greșit.

ADVERTISEMENT

Mi-a trimis și mesaje să îl iert. Eu i-am trimis mesaje lui. A spus prin cineva să-mi spună că a greșit. Dacă și-a cerut omul iertare. Când este unul tăcut și te mai dă și la comisii, acela este un om rău”, a completat Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA este în direct și exclusiv, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali nu se teme de arbitraj

 

ADVERTISEMENT