Sport

Rapid – FCSB, cu casa închisă?! Număr incredibil de bilete vândute până acum pentru derby: ”Ne pregătim de istorie”

Giuleștenii au anunțat vânzări record la bilete pentru meciul Rapid - FCSB, astfel că sunt șanse foarte mari la la ora jocului să fie sold-out.
06.03.2024 | 11:01
Rapid  FCSB cu casa inchisa Numar incredibil de bilete vandute pana acum pentru derby Ne pregatim de istorie
Giuleștenii au anunțat vânzări record la bilete pentru meciul Rapid - FCSB, astfel că sunt șanse foarte mari la la ora jocului să fie sold-out. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Marea partidă va avea loc pe Arena Națională. După o întreagă ”telenovelă”, derby-ul de foc dintre primele două clasate ale SuperLigii va fi găzduit de cel mai mare stadion al țării.

Câte bilete s-au vândut pentru Rapid – FCSB

Întâlnirea Rapid – FCSB, din etapa a 30-a, ultima sezonului regulat din SuperLiga, atrage suporterii ca un magnet, iar giuleștenii au precizat că biletele s-au vândut ca pâinea caldă pentru duelul programat sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

La doar 2 zile după ce au pus în vânzare tichetele, ”alb-vișinii” au anunțat că au mai rămas disponibile doar 2.000 de bilete în sectoarele rezervate fanilor formației pregătite de italianul Cristiano Bergodi.

”Ne pregătim de istorie. Aproximativ 2.000 de bilete rămase pentru duelul Rapid – FCSB, aproape toate biletele din sectoarele rapidiste fiind epuizate într-un timp record!”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al clubului Rapid.

ADVERTISEMENT

”10% din numărul total de bilete a fost rezervat pentru copii (sub 14 ani), cei care vor putea intra cu un bilet gratuit la Peluza Nord, Tribuna a II-a și Tribuna I (inelele 2 și 3). Biletele pentru copii vor putea fi ridicate doar la intrarea în stadion, înainte de meci”, se mai arată în comunicat.

Aproape de sold-out și în peluza FCSB

Și rivalii de la FCSB sunt aproape de a epuiza toate biletele primite pentru derby-ul cu Rapid. Ultrașii ”roș-albaștri” au anunțat pe rețelele de socializare că mai sunt disponibile tichete doar la inelul 3 al Arenei Naționale.

ADVERTISEMENT

”Miercuri după ora 00:00 s-a dat drumul la bilete pentru meciul cu Rapid, deja este aproape sold-out aproape toată peluza! Grăbiți-vă să vă luați biletele online cât încă mai sunt, deoarece mai sunt disponibile doar la inelul 3, restul inelelor fiind deja sold-out!

Sâmbătă vom umple întreagă peluza în derby-ul cu Rapid și vom face un spectacol uimitor în peluză, sperând ca și jucătorii noștri să face un meci bun si să luăm cele 3 puncte care ne duc tot mai aproape de titlul 27!”, se arată pe contul de Instagam al fanilor FCSB.

ADVERTISEMENT

Contre între liderii de galerii

Liviu Ungurean a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că ultrașii ”roș-albaștrilor” vor avea la dispoziție toată peluza de pe Arena Națională la derby-ul cu Rapid. Liderul galeriei din Giulești speră să obțină și un acord de reciprocitate din partea FCSB.

În schimb, Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord, a anunțat la FANATIK SUPERLIGAnu se gândește să le ofere toată peluza giuleștenilor la următorul derby din play-off, atunci când FCSB va fi gazdă.

”Dacă îmi dă toată peluza o iau, dar eu tot acolo sus le dau. Peluza este normal 14.000, dar se lasă câteva sectoare libere și rămân în jur de 10.000. Am cereri foarte mari, cred că am cerere de peste 5.000 de bilete. Anunț și o fac public, să nu cumva să o auzim peste două, trei săptămâni când jucăm cu Rapid în play-off.

Nu le dau toată peluza, indiferent de situație nu le dau toată peluza. Le dau 5%, dacă vor să îmi dea 5% să îmi dea, putem să ne cumpărăm online în tot stadionul. Am vorbit cu suporterii, le-am transmis și suporterilor aseară la meci”, a spus Mustață.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Rapid - FCSB