Sport

Rapid – Gaz Metan Mediaş 8-0. Giuleștenii redevin lideri după „măcelul” cu „lanterna roșie”. Cum arată clasamentul în play-out-ul Ligii 1

Rapid a redevenit lider în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1 după ce a realizat scorul actualei ediții de campionat, 8-0 contra „lanternei roșii” Gaz Metan Mediaș
18.04.2022 | 22:25
Rapid  Gaz Metan Medias 80 Giulestenii redevin lideri dupa macelul cu lanterna rosie Cum arata clasamentul in playoutul Ligii 1
ADVERTISEMENT
18-04-2022
20:09

Jucătorii lui Gaz Metan, demoralizați după rușinea cu Rapid: „Îți vine să te lași de fotbal”

În vârstă de 19 ani, mijlocașul medieșean Dragoș Iancu și-a găsit cu greu cuvintele după umilința suferită de echipa sa contra Rapidului, fiind de părere că după un asemenea meci îi vine să se lase de fotbal.

„Îți vine să te lași de fotbal după un asemenea meci. Nu știu ce o să se întâmple, suntem cu moralul praf după înfrângerea asta. Nu știu ce să mai zic, suntem foarte supărați, să pierzi cu 8-0… Rapid are o echipă foarte bună, cu jucători de națională. Trebuie să-mi revin, să joc cât mai bine și să reușesc să plec la o echipă mai bună. Vreau să șterg din mintea mea acest meci”, a spus Dragoș Iancu la finalul jocului din Giulești.

18-04-2022
19:56

Flavius Boroncoi promite că Gaz Metan va arăta altfel la meciul cu Dinamo

Vizibil afectat de înfrângerea rușinoasă suferită în Giulești, antrenorul medieșean Flavius Boroncoi și-a anunțat plecarea de la echipă la finalul sezonului, precizând că, în opinia sa, Gaz Metan se va desființa după ultima etapă a play-out-ului. Totodată, el promite că echipa va arăta altfel la meciul cu Dinamo, de vineri.

„Știam că sunt o echipă bună, că se bate pentru primul loc în play-out. Dar am știut și potențialul jucătorilor mei, pentru că nu pot să ducă ritmul din Liga 1. Noi încet, încet suntem în decădere, dar vă promit că la meciul cu Dinamo va fi altceva. Eu le-am spus jucătorilor că pe mine nu mă interesează scorul. Și că era 0-3, pentru mine tot înfrângere era. Capul sus, e istorie acum, meciul s-a terminat. Vineri avem meciul cu Dinamo și trebuie să schimbăm atitudinea. Sunt tineri, sunt copii și îi înțeleg.

Eu sunt antrenor și îmi fac datoria. Pentru ei vin și eu, să fiu alături de ei. Mai mult ca sigur îmi voi vedea și eu de drum. Chiar dacă sunt din Mediaș, nu mai pot să rămân. Echipa se va desființa, din păcate”, a spus Flavius Boroncoi, după meciul cu Rapid.

18-04-2022
19:28

Cum arată clasamentul din play-out-ul Ligii 1 după Rapid - Gaz Metan Mediaş 8-0

Rapid a câștigat la un scor de maidan partida cu Gaz Metan Mediaș din etapa a 5-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și a redevenit lider, cu un avans de două puncte față de Sepsi și de trei puncte față de FC Botoșani.

Practic, între cele trei formații se va da lupta pentru primele două poziții, care asigură prezența la barajul de Conference League.

18-04-2022
17:29

Rapid - Gaz Metan Mediaş 8-0 (Vojtus 12, R. Ilie 36, 51, Carnat 40, 49, Moise 67, Dandea 75, J. Moraes 90+2)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+2: GOOOL RAPID! Junior Moraes a pătruns în careu pe partea stângă și a marcat cu un șut puternic, la colțul scurt.

Min. 75: GOOOL RAPID! Dandea îl învinge pe Bumbar cu o lovitură de cap din 6 metri.

Min. 67: GOOOL RAPID! Corner pentru Rapid, mingea este respinsă până la marginea careului, de unde Romario Moise înscrie cu un vole superb.

Min. 51: GOOOL RAPID! Rareș Ilie scapă singur cu portarul, îl driblează elegant și înscrie în poarta goală.

Min. 49: GOOOL RAPID! Junior Moraes îi pasează perfect în careu lui Carnat, care face „dubla”.

Min. 40: GOOOL RAPID! Vojtus pătrunde pe stânga, centrează pe 6 metri, iar Carnat îndeplinește o simplă formalitate.

Min. 36: GOOOL RAPID! Combinație frumoasă a giuleștenilor, finalizată de Rareș Ilie cu un șut plasat din 7-8 metri.

Min. 28: Al. Ioniță II șutează superb la colțul lung, Bumbar respinge spectaculos în corner.

Min. 12: GOOOL RAPID! Rareș Ilie se distrează cu fundașii adverși, centrează în fața porții, iar Vojtus înscrie cu capul din plonjon.

Min. 4: Al. Ioniță II pătrunde în careu, este faultat de portarul Bumbar, însă centralul Iuliana Demetrescu nu acordă pentru pentru gazde.

Min. 3: Covaci șutează de la marginea careului, pe lângă poarta lui Drăghia.

Min. 1: A început partida.

18-04-2022
16:36

Echipele de start din Rapid - Gaz Metan Mediaș

Au fost anunțate echipele de start pentru confruntarea din play-out, runda cu numărul 5, Rapid – Gaz Metan Mediaș:

  • Rapid: Drăghia – Belu, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Ioniță II, Al. Albu – Carnat, Vojtus, R. Ilie. Rezerve: Mărgărit, Dandea, Stahl, Crepulja, Moise, Pănoiu, Goge, Ad. Bălan, Marzouk. Antrenor: Adrian Mutu
  • Gaz Metan: Bumbar – Maxim, Mathaus, Ed. Avram, Țala – Harfaș, D. Iancu – Covaci, Gașpar, P. Costea – Domșa. Rezerve: Grosz, Steau, Câmpean, Ursu, Noian. Antrenor: Flavius Boroncoi

 

Meciul Rapid – Gaz Metan Mediaş are loc luni, 18 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este o confruntare clar disproporţionată, între principala favorită la câştigarea play-out-ului şi o alta deja retrogradată, care este depunctată permanent ca urmare a neachitării datoriilor către foşti jucători sau antrenori.

Unde se joacă meciul Rapid – Gaz Metan Mediaş, din etapa a 5-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea Rapid – Gaz Metan Mediaş are loc luni, 18 aprilie, de la ora 20:30, pe noul stadion din Giuleşti, în etapa a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. La prima vedere, fiind vorba de o partidă în care decalajul valoric este uriaş, ar trebui ca meciul să nu prezinte la fel de mult interes ca alte jocuri ale Rapidului.

ADVERTISEMENT

Însă Rapid este o stare de spirit, e un fenomen în fotbalul românesc şi tribunele modernei arene ridicate pentru EURO 2020, dar dată în folosinţă abia în urmă cu câteva săptămâni, vor fi suficient de mult populate, poate nu la maxim, dar suporterii „alb-vişiniilor” vor să fie mereu lângă echipă.

Cine transmite la TV partida Rapid – Gaz Metan Mediaş

Partida Rapid – Gaz Metan Mediaş se joacă luni, 18 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul din Giuleşti, în etapa a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Look TV, care îşi va schimba denumirea în Prima Sport. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti, se anunţă şi luni o zi cu temperaturi scăzute, care vor ajunge la o maximă de 9-10 grade la ora prânzului, dar vor coborî până la 4-5 grade la ora startului partidei. Toată ziua cerul va fi acoperit şi nu sunt excluse precipitaţii, dar nu în regimul abundent în care au căzut duminică.

Brigadă feminină la meciul Rapid – Gaz Metan Mediaş

Este un meci dezechilibrat valoric partida din Giuleşti, dar cu siguranţă va exista un alt motiv care va stârni marea curiozitate a fanilor rapidişti de a veni în număr mare la stadion. Problema va fi doar ca ei să adopte o atitudine civilizată faţă de brigada de arbitri care va fi una în totalitate de sex feminin, cu Iuliana Elena Demetrescu din Râmnicu Vâlcea,  Mihaela Ţepuşă şi Petruţa Iugulescu asistente,

ADVERTISEMENT

În privinţa problemelor de lot, este se semnalat accidentarea suferită la Arad de fantezistul echipei, Antonio Sefer, care îl scoate din joc mai multe săptâmâni. Oricum, e foarte probabil ca Adrian Mutu să operezece câteva modificări în echipa de start, dând o şansă celor care au evoluat mai puţin până acum.

Echipele probabile la Rapid – Gaz Metan Mediaş

  • Rapid: H. Moldovan – Belu, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Albu – Carnat, Al. Ioniță II, R. Ilie – Ad. Bălan. Antrenor: Adrian Mutu
  • Gaz Metan Mediaș: Grosz – Kanda, Ed. Avram, Mathaus, Maxim – Francisco, D. Iancu – D. Ursu, Gașpar, P. Costea – Domșa. Antrenor: Flavius Boroncoi
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Rapid – Gaz Metan Mediaş

Un astfel de meci are şi cote situate ca de la Pământ la Lună. Rapid are cotă 1,05 pentru a câştiga, 1,15 la „handicap 1” şi abia la „handicap 3,5” ajunge la cota de 1,70. Pentru cea mai mare surpriză a campionatului cota ar fi una astronimică, de 36.00. Şi un gol marcat de Mediaş are valori foarte ridicate, 4,75.

Interesant este că în acest sezon, este vorba de sezonul regulat, Rapid nu a reuşit să ia decât un punct Gazului. A pierdut cu 1-2 la Bucureşti şi a făcut 1-1 la Mediaş, dar datele problemei erau altele, în sensul în care oaspeţii de acum nu pierduseră aproape toţi jucătorii din lot şi nu fuseseră depunctaţi cu zeci de puncte.

ADVERTISEMENT