Sport

Rapid – Metz 32-32, în etapa a 2-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleștencele puteau câștiga la ultima fază după o revenire de senzație. Video

Vezi aici LIVE stream Rapid - Metz. Meciul are loc duminică, 18 septembrie, de la ora 15:00, în etapa a 2-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.
18.09.2022 | 16:29
Rapid  Metz 3232 in etapa a 2a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin Giulestencele puteau castiga la ultima faza dupa o revenire de senzatie Video
Imagine din meciul Rapid - Metz, din LIga Campionilor la handbal feminin. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
18-09-2022
12:17

Rapid - Metz 32-32

Vezi aici cele mai importante momente

Final de meci – Rapid a reușit să scoată o remiză cu Metz, scor 32-32, după o repriză secundă fantastică și chiar putea câștiga, dar a irosit ultimul al atac al întâlnirii. Cu 3 puncte în două etape, elevele lui Carlos Viver se află pe locul secund în clasamentul Grupei B.

gb

Min. 50 – Campioana României are o revenire spectaculoasă și cu 10 minute înainte de final mai are un singur gol de recuperat. Scor: 28-29.

Min. 40 – Rapid încearcă o revenire de senzație, dar Metz încă rezistă. Scor: 21-24.

Min. 30 – Fetele lui Carlos Viver au făcut o primă repriză slabă și întră la pauză cu un dezavantaj de 5 goluri. Scor: 16-21.

Min. 20 – Formația franceză continuă se se distanțele pe tabelă. Scor 9-14.

Min. 14 – Rapid are un start de meci poticnit și Metz conduce cu 10-6.

Min. 1 – A început meciul

Meciul Rapid – Metz are loc duminică, 18 septembrie, de la ora 15:00, în etapa a 2-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. În prima etapă ambele echipe au obţinut victorii: giuleştencele s-au impus în Croaţia, pe terenul Lokomotivei Zagreb la patru lungimi iar franţuzoaicele au spulberat acasă pe Storhamar din Norvegia la distanţă de  nouă goluri.

Unde se joacă meciul Rapid – Metz

Confruntarea Rapid – Metz se desfăşoară duminică, 18 septembrie, de la ora 15:00 în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din capitală, în etapa a 2-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Va fi o partidă de gală, între două echipe cu loturi foarte valoroase şi cu siguranţă va fi o atmosferă electrizantă în tribune.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că suporterii Rapidului şi-au anunţat prezenţa în număr foarte mare, câteva mii, promiţând să asigure un spectacol extraordinar, care să transfere imensa energie din tribune jucătoarelor pe teren, pentru a reuşi un meci mare şi un rezultat pe măsură, antrenorul Carlos Viver fiind încrezător că Rapid poate câştiga acest meci.

Cine transmite la TV partida Rapid – Metz

Partida Rapid – Metz se joacă duminică, 18 septembrie, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din Bucureşti, în etapa a 2-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin şi va fi transmisă la TV pe posturile Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Rapid se află la prima ei participare în Liga Campionilor în această formă nouă, pentru că altfel giuleştencele au câştigat trofeul în 1963, 14-13  în finala cu danezele de la Helsingor. Dar atunci erau anii în care handbalul feminin abia făcea paşi importanţi pentru a pătrunde în cât mai multe dintre ţările din Europa şi la competiţie participau foarte puţine echipe.

Cine este Metz Handball

Metz Handball, fondată în 1964, este clubul cu cele mai multe peformanţe în handbalul francez, dar numai în competiţiile interne. Metz este recordmana de titluri din handbalul din Hexagon, nu mai puţin de 24, ultimul chiar sezonul trecut şi la fel în Cupa Franţei cu cele zece succese. În schimb în cupele europene a jucat doar o finală, în 2013, în Cupa EHF şi a fost a treia în 2022 la ultimul Final Four din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Emmanuel Mayonnade a pierdut în vară nu mai puţin de trei dintre jucătoarele de bază, jumătate dintre acestea ajungând în România: portarul Kapitanovic şi interul Orlane Kanor sunt acum la Rapid iar starul Grace Zaadi a ales CSM Bucureşti. Au şi venit însă două jucătoare de top, interul danez Kristensen şi extrema Valeria Maslova de la ŢSKA Moscova, care a refuzat pe CSM Bucureşti.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Metz

Este o partidă foarte echilibrată din punctul de vedere al caselor de pariuri. Rapid porneşte uşor favorită, la o cotă de 2,00. Pentru ca Metz să bifeze ale doilea succes în grupa de Liga Campionilor cota este de 2,20. O egalitate, situaţie destul de rară în handbal, are cota de 8,50, o cotă mai joasă ca de obicei, varianta remizei fiind mai serios luată în calcul.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum. Metz a jucat îsă de mai multe ori în compania lui CSM Bucureşti în grupele Ligii Campionilor. Metz are î continuare ca principa atuu forţa liniei de 9 metri, dovadă faptul că marchează multe goluri meci de meci şi are victorii foarte concludente.

ADVERTISEMENT