Sport

Denisa Dedu și Gabriela Perianu vor juca la Rapid. Fanatik a anunțat încă din februarie transferurile de la CSM București. Update exclusiv

16.04.2021 | 10:10
Denisa Dedu si Gabriela Perianu vor juca la Rapid Fanatik a anuntat inca din februarie transferurile de la CSM Bucuresti Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Rapid București vrea să își facă echipă de calificare în cupele europene pentru stagiunea următoare și este aproape să dea două lovituri pe piața transferurilor. Din informațiile FANATIK, Denisa Dedu, portarul lui CSM București este în negocieri cu echipa antrenată de Carlos Viver. 

UPDATE, 16 aprilie, ora 10:10 / Denisa Dedu și Gabriela Perianu vor evolua pentru Rapid din sezonul următor, așa cum FANATIK a dezvăluit încă din luna februarie a acestui an. Cele două internaționale pleacă de la CSM București după doi ani.

ADVERTISEMENT

„Încă 2 transferuri importante pentru echipa noastră! Denisa Dedu și Gabriela Perianu, jucătoare de bază ale echipei naționale, vor îmbrăca tricoul alb-vișiniu începând din sezonul viitor”, a anunțat gruparea din Giulești.

??Încă 2 transferuri importante pentru echipa noastră! Denisa Dedu și Gabriela Perianu, jucătoare de bază ale echipei…

Publicată de Handbal Rapid București pe Joi, 15 aprilie 2021


ȘTIRE INIȚIALĂ, 19 februarie, ora 22:16 /

Bogdan Vasiliu confirmă discuțiile cu Denisa Dedu: “Negocierile sunt la început!”

FANATIK l-a contactat pe Bogdan Vasiliu, managerul secției de handbal de la Rapid care a confirmat negocierile cu portarul de la CSM București: “Este adevărat că discutăm cu Denisa Dedu. Însă, negocierile sunt la început. Încă nu este nimic clar pentru că aceste discuții se pot finaliza sau nu. 

ADVERTISEMENT

Ne mai dorim un portar și când vom avea ceva clar, vom putea spune cu certitudine ce jucătoare vin la noi. În acest moment, suntem la stadiul de discuții cu mai multe handbaliste”, a spus Vasiliu pentru FANATIK.

Denisa Dedu și Gabriela Perianu trec de la CSM la Rapid?

Digisport scrie că Rapid București a reușit deja să le convingă pe Denisa Dedu și Gabriela Perianu de la CSM București. O altă fostă jucătoare a CSM-ului, Bella Gullden, a fost în negocieri cu Rapid, însă a ajuns la Vipers.

ADVERTISEMENT

Rapid a reușit să convingă alte două jucătoare importante din Liga Națională. Este vorba de Alicia Fraga Fernandez și Marta Lopez de la SCM Râmnicu Vâlcea, care se vor alătura lotului condus de Carlos Viver în vară.

Carlos Viver le va avea din vară și pe Alicia Fraga Fernandez și Marta Lopez

Carlos Viver este și selecționerul Spaniei, alături de care a câștigat argintul la ultima ediție a Campionatelor Mondiale, în 2019. Le cunoaște bine pe Fraga Fernandez și Marta Lopez, care au reușit să facă performanță la SCM Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Rapid este pe locul 8 în Liga Națională. După un început dificil de campionat, echipa giuleșteană și-a revenit și a obținut trei victorii și un rezultat de egalitate în ultimele 4 etape.

Rapid, pe locul 8 în acest sezon! CSM București, în linie dreaptă spre titlu

În următoarea etapă, Rapid poate să mai reducă din ecartul față de primele clasate. În turneul de la Sala Polivalentă din București, Rapid joacă împotriva Gloriei Buzău, echipă aflată pe locul patru în Liga Națională.

CSM București s-a desprins în fruntea Ligii Naționale după victoria cu 27-22 în derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea. “Tigroaicele” au 5 puncte avans față de Minaur Baia Mare și sunt la 9 lungimi de SCM Râmnicu Vâlcea, principala rivală la titlu.

  • 26 de ani au Denisa Dedu și Gabriela Perianu
  • 8 este locul ocupat de Rapid în Liga Națională 

 

 

ADVERTISEMENT