Sport

Adrian Mutu a ratat șansa de a merge la Salernitana. Surpriza oferită de clubul din Serie A la 48 de ore după ce și-a demis antrenorul. Update

Adrian Mutu a fost dorit de conducerea echipei Salernitana, însă șefii clubului din Serie A au decis să-l repună în funcție pe antrenorul Davide Nicola.
18.01.2023 | 16:35
Adrian Mutu a ratat sansa de a merge la Salernitana Surpriza oferita de clubul din Serie A la 48 de ore dupa ce sia demis antrenorul Update
Adrian Mutu a ratat șansa de a devenit antrenorul Salernitanei, după ce președintele Danilo Iervolino, a decis ca Davide Nicola să fie repus în funcție la 48 de ore după ce a fost demis. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
18-01-2023
14:37

Davide Nicola, repus în funcție la Salernitana

Adrian Mutu a ratat șansa de a devenit antrenorul Salernitanei, după ce președintele Danilo Iervolino a decis ca Davide Nicola să fie repus în funcție la 48 de ore după ce a fost demis.

”Danilo Iervolino a revocat demiterea. După ce a vorbit cu anumiţi antrenori, preşedintele a decis să-l sune pe Nicola. De fapt, fotbaliştii echipei au fost cei care l-au cerut înapoi”, a anunțat Gazzetta dello Sport.

Davide Nicola a fost demis după eșecul usturător cu Atalanta Bergamo, scor 2-8, iar presa italiană a scris că Adrian Mutu era principalul favorit la preluarea funcției.

”Briliantul” a fost plecat în această iarnă cu formația giuleșteană într-un stagiu de pregătire în Antalya.

Adrian Mutu, dorit cu insistență de o formație din Serie A

Adrian Mutu a făcut o treabă excelentă la Rapid în acest sezon, iar conducătorii clubului Salernitana l-au pus în fruntea listei de înlocuitori pentru Davide Nicola, care a fost demis după eșecul categoric în fața Atalantei, scor 2-8, în etapa a 18-a din Serie A.

ADVERTISEMENT

Site-ul goal.com a anunțat că Mutu este ținta principală a oficialilor Salernitanei. Cel care îl dorește cel mai mult pe ”Briliant” este chiar patronul Danilo Iervolino, care a preluat clubul la începutul anului trecut.

”Fost atacant al Parmei, Fiorentinei și Juventus, Adrian Mutu este favorită să o preia pe Salernitana. El antrenează în prezent Rapid București, care este pe locul patru în campionatul din România, la șapte puncte de liderul Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Mutu nu va putea fi adus, celelalte nume aflate pe lista conducerii de la Salernitana sunt Walter Mazzarri, Eusebio Di Francesco și Leonardo Semplici, toți trei fără contract la acest moment”, a scrisa sursa citată.

Mutu se pregătește de meciul cu Sepsi

Antrenorul echipei Salernitana, Davide Nicola, a fost demis a doua zi după eşecul cu Atalanta, scor 2-8, din campionatul Italiei. Tehnicianul de 49 de ani a reuşit ca în sezonul trecut să promoveze echipa în primul eşalon.

ADVERTISEMENT

Însă, în acest sezon, Salernitana nu a mai câştigat din 30 octombrie 2022 şi este pe locul 16 în clasament, cu 18 puncte. Primul loc retrogradabil este ocupat de Sampdoria Genova, cu doar 9 puncte.

Rapid s-a întors în weekend cu o cursă charter din cantonamentul efectuat în Turcia. Giuleștenii vor disputa primul meci oficial din 2023 împotriva lui Sepsi, pe data de 20 ianuarie, în etapa a 22-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea se va disputa în Giulești, după ce gazonul arenei a fost înlocuit în pauza competițională. Ultimele două meciuri considerate ”acasă” cu Petrolul și Universitatea Craiova s-au disputat pe Arena Națională, iar Rapid a luat patru puncte.

ADVERTISEMENT
Tags: