Sport

Rapid, reacție oficială înainte de meciul din Giulești cu FC U Craiova 1948: „Un spectacol înseamnă și participarea unei galerii a oaspeților”

Rapid va juca în Giulești cu FC U Craiova 1948, iar clubul „alb-vișiniu” îi așteaptă pe suporterii olteni în tribunele stadionului.
03.02.2023 | 16:23
Rapid reactie oficiala inainte de meciul din Giulesti cu FC U Craiova 1948 Un spectacol inseamna si participarea unei galerii a oaspetilor
FC U Craiova 1948 nu își mai asumă responsabilitate pentru suporterii care susțin echipa la meciurile din deplasare. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid și-a exprimat poziția privind meciul cu FC U Craiova 1948 și îi așteaptă pe ultrașii de la Peluza Sud 1997 să facă deplasarea în Giulești.

Rapid, poziție oficială înainte de meciul cu FC U Craiova 1948: „Căutăm cele mai bune soluții pentru ca partida să se desfașoare în deplină siguranță”

Adrian Olariu, responsabilul de Ordine și Siguranță al clubului Rapid, a vorbit despre măsurile organizatorice care vor fi luate pentru meciul cu FC U Craiova 1948, în condițiile în care Peluza Sud 1997 e în război deschis cu Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Am urmărit dezbaterile din mass-media ale domnului Adrian Mititelu și ale liderilor de galerie olteni, legate de prezența suporterilor FCU Craiova 1948 la partida cu Rapid, de săptămâna viitoare.

Pentru noi lucrul cel mai important este acela de a juca fiecare partidă de pe Giulești cu stadionul plin, într-o atmosferă frumoasă, așa cum suporterii noștri o fac meci de meci”, și-a început discursul oficialul giuleștenilor într-un inteviu pentru site-ul clubului.

ADVERTISEMENT

Rapid pune pe primul loc fanii la derby-ul cu FC U Craiova 1948: spectacolul trebuie să aibă loc atât pe teren, cât și în tribune”

Adrian Olariu e de părere că ar fi păcat ca suporterii să fie privați la acest meci de atmosfera tipică unui derby: „Rapid înseamnă spectacol, atât pentru suporterii din stadion, cât și pentru cei care urmăresc meciurile noastre la televizor, dar și pentru simpli spectatori. Iar spectacolul la meciurile Rapidului trebuie să aibă loc atât pe teren, cât și în tribune”.

Prin urmare, clubul și-ar dori ca suporterii olteni și cei din Peluza Sud 1997 sau alte grupuri care susțin echipa lui Adrian Mititelu să fie prezenți în Giulești: „Acesta este ADN-ul Rapidului și este motivul pentru care considerăm că un spectacol înseamnă, în esență, și participarea unei galerii a oaspeților”.

ADVERTISEMENT

Rapid se angajează să ia toate măsurile care se impun ca organizator, iar toate eforturile se vor concentra în acest sezon după meciul împotiva ilfovenilor: „Momentan, suntem concentrați 100% pe meciul de sâmbătă seara, cel cu FC Voluntari, un meci extrem de important pentru accederea Rapidului în play-off, și în care sperăm să obținem victoria, cu ajutorul suporterilor noștri minunați, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare pe Giulești. De aceea, ne dorim foarte mult ca meciul cu FC Voluntari să se dispute, ca de obicei, cu un stadion plin”.

Responsabilul de Ordine și Siguranță al clubului Rapid: „Lucrul acesta se poate realiza doar cu respectarea tuturor normelor organizatorice”

Omul care se ocupă de respectarea normelor de securitate pe stadionul Giulești anunță că Rapid va gestiona cu mare atenție partida cu FC U Craiova 1948: „Imediat după această partidă, ne vom concentra 100% pe meciul cu FCU Craiova, căutând cele mai bune soluții pentru ca partida să se desfașoare în deplină siguranță și securitate pentru toți spectatorii prezenți pe stadion.

ADVERTISEMENT

Lucrul acesta se poate realiza doar cu respectarea tuturor normelor organizatorice, specifice unui asemenea meci”.

ADVERTISEMENT