Sport

Rapid merge în cantonament în Slovacia. Numele celor trei adversare din amicalele de vară. Update

Rapid va merge în cantonament în Slovacia pentru a pregăti sezonul în care atacă titlul. Giuleștenii joacă primul meci amical al verii contra unei foste adversare a FCSB-ului.
07.06.2023 | 14:57
Rapid merge in cantonament in Slovacia Numele celor trei adversare din amicalele de vara Update
Rapid va merge în cantonament în Slovacia. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
07-06-2023
12:01

Rapid o înfruntă pe Slovan Bratislava în ultimul meci amical al verii

Rapid se va reuni la jumătatea lunii iunie la baza Constructorul, după care pe 26 iunie, giuleștenii vor merge într-un cantonament în Slovacia. Pe pagina oficială de Facebook, oficialii „alb-vișiniilor” au anunțat numele celor trei adversare din partidele de pregătire.

Pe 28 iunie, la două zile distanță de plecarea în Slovacia, Rapid o va înfruna pe Dunajska Streda. Pe 1 iulie, echipa pregătită de Adrian Mutu va da piept cu Gyor din Ungaria, în timp ce pe 5 iulie, echipa din România o va înfrunta într-un meci amical pe Slovan Bratislava, campioana en-titre a Slovaciei.

 

07-06-2023
09:47

Rapid va juca al doilea meci amical al verii cu Gyor

După duelul cu Dunajska Streda, de pe 28 iunie, Rapid va evolua în al doilea meci amical al verii împotriva lui Gyor. Confruntarea cu formația din a doua ligă din Ungaria va avea loc pe 1 iulie. Pe 26 iunie, Rapid are programată plecarea într-un cantonament în Slovacia.

 

07-06-2023
07:17

Rapid va juca primul meci amical al verii cu Dunajska Streda

Rapid va merge pentru cantonamentul de vară în Slovacia, în localitatea Samorin. Giuleștenii au anunțat pe pagina oficială de Facebook că prima partidă amicală a stagiunii de pregătire va avea loc pe 28 iunie în compania celor de la Dunajska Streda.

Echipa antrenată de Adrian Mutu va pleca pe 26 iunie în Slovacia și se va întoarce în România pe 8 iulie, cu o săptămână înainte de startul noului sezon de SuperLiga. Rapid va juca prima partida amicală împotriva vicecampioanei Slovaciei, Dunajska Streda, nimeni alta decât fosta adversară a FCSB-ului din preliminariile UEFA Conference League.

Gruparea finanțată de Gigi Becali a câștigat vara trecută cu 1-0 ambele dueluri din turul 3 preliminar al celei de-a treia competiție UEFA. Per total, Rapid va juca trei meciuri de pregătire în Slovacia. Trupa „alb-vișinie” se va reuni pe 14 iunie la baza Constructorul, unde se va antrena până la plecarea în Slovacia.

 

Rapid a stabilit planul pentru pregătirea următorului sezon în care principalul obiectiv al giuleștenilor este cucerirea titlului. Jucătorii lui Adrian Mutu vor reveni la antrenamente pe 14 iunie, iar la finalul lunii vor merge într-un cantonament în Slovacia.

Rapid și-a făcut planurile pentru pregătirea sezonului în care atacă titlul

Rapid a încheiat pe locul 5 în play-off-ul SuperLigii, în sezonul recent încheiat și a fost eliminată prematur în grupele Cupei României spre marea dezamăgire a președintelui Daniel Niculae. Totuși, șefii clubului „alb-vișiniu” au planuri mărețe pentru următoarea stagiune, iar giuleștenii nu au timp de odihnă.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu și jucătorii Rapidului se vor reuni pe 14 iunie la baza de pregătire Constructorul până pe 26 iunie, când este programat zborul în Slovacia. Cantonamentul de vară al „alb-vișiniilor” va dura aproximativ două săptămâni.

Delegația Rapidului va fi cazată la hotelul de 4 stele X Bionic din localitatea Samorin, Slovacia. După o perioadă de 13 zile petrecută în Slovacia, Rapid va reveni în țară cu o săptămână înainte de startul noului sezon al SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Rapid merge în cantonament în Slovacia

„Pe 14 iunie, lotul Rapidului se va reuni în vederea pregătirii pentru noul sezon al SuperLigii României. Băieții noștri se vor pregăti la Baza Constructorul Mobexpert până pe 26 iunie, când vor pleca într-un canonament de 13 zile.

În perioada 26 iunie – 8 iulie, rapidiștii se vor pregăti la X-Bionic, în Šamorín, un oraș de 12.500 de locuitori din Slovacia. În cadrul acestui cantonament, băieții lui Adrian Mutu vor susține trei partide de verificare, adversarii urmând a fi anunțați ulterior.

ADVERTISEMENT

Noul sezon al SuperLigii va debuta pe 15 iulie, tragerea la sorți a țintarului urmând a fi programată pentru data de 27 iunie”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook de către Rapid.

Poli Iași și Oțelul Galați, primele din SuperLiga care s-au reunit

Poli Iași și Oțelul Galați, două dintre noutățile viitorului sezon de SuperLiga, s-au reunit la începutul săptămânii în vederea pregătirii noului sezon. Dorinel Munteanu și Leo Grozavu au asistat luni la primul antrenament ale propriilor jucători.

ADVERTISEMENT

Cei aproximativ 21 de jucători ai celor de la Oțelul Galați s-au pregătit sub atenta supraveghere a lui Dorinel Munteanu, dar și a celor peste 100 de spectatori. După ce vor efectua vizita medicală, jucătorii Oțelului Galați vor merge într-un stagiu de pregătire la Vatra Dornei, apoi în cantonament în Austria, la Mönichkirchen, în perioada 25 iunie – 6 iulie.

De celaltă parte, Poli Iași a avut 32 de jucători la reunire. Echipa antrenată de Leo Grozavu va merge într-un stagiu de pregătire la Piatra Neamț, urmat de cantonamentul de la Bansko, din Bulgaria.

ADVERTISEMENT
Tags: