Sport

Rapid şi CSM Bucureşti sold-out în sferturile din EHF Champions League! Duelurile cu Vipers şi Esbjerg, cu tribunele pline în Polivalentă

Rapid şi CSM Bucureşti au epuizat toate biletele scoase la vânzare pentru duelurile din sferturile EHF Champions League. Se anunţă meciuri electrizante în Polivalentă.
01.04.2023 | 14:14
Rapid si CSM Bucuresti soldout in sferturile din EHF Champions League Duelurile cu Vipers si Esbjerg cu tribunele pline in Polivalenta
Rapid şi CSM Bucureşti sold-out în sferturile din EHF Champions League! Duelurile cu Vipers şi Esbjerg, cu tribunele pline în Polivalentă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
01-04-2023
11:19

CSM Bucureşti a epuizat biletele pentru duelul cu Esbjerg!

După ce Rapid a epuizat biletele pentru duelul cu Vipers Kristiansand în EHF Champions League, a venit rândul celor de la CSM Bucureşti de a vinde tot pentru confruntarea cu Esbjerg. În câteva ore, tichetele de la meciul “tigroaicelor” au fost epuizate. Astfel, se anună o atmosferă electrizantă în Sala Polivalentă atât la Rapid – Vipers, cât şi la CSM – Esbjerg.

Programul sferturilor de finală:

  • 30 aprilie: Rapid – Vipers (15:00)
  • 30 aprilie: Esbjerg – CSM Bucureşti (17:00)
  • 6 mai: Vipers – Rapid (17:00)
  • 7 mai: CSM Bucureşti – Esbjerg (17:00)

Rapid s-a calificat in extremis în sferturile de finală din EHF Champions League după ce a câştigat returul cu Krim Ljubljana, scor 30-24. Giuleştencele vor întâlni campioana Europei, Vipers Kristiansand în faza următoare.

Rapid, sold-out istoric în EHF Champions League! Au vândut toate tichetele în 30 de minute

La doar 30 de minute după ce au scos la vânzare tichetele, toate s-au epuizat. Este un sold-out istoric, iar elevele lui Kim Rasmussen vor juca împotriva campioanei Europei într-o atmosferă incendiară, în Sala Polivalentă.

ADVERTISEMENT

Confruntarea tur dintre Rapid şi Vipers este programată duminică, 30 aprilie, de la ora 15:00.  Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe terenul campioanei Europei. Din acest punct de vedere, Vipers este echipa avantajată.

“Realistic vorbind, ar fi un miracol să eliminăm Vipers, campioana Europei”

Bogdan Vasiliu a vorbit pentru FANATIK după victoria spectaculoasă împotriva lui Krim, spunând că ar fi un miracol ca Rapid să reuşească să câştige în dublă manşă împotriva lui Vipers Kristiansand:

ADVERTISEMENT

“Realistic vorbind, ar fi un miracol să eliminăm Vipers, campioana Europei, şi să ne calificăm în Final Four. Ne-am depăşit obiectivul, este adevărat, dar vom da totul în aceste meciuri. Campionatul este pierdut şi va trebui să luptăm pentru locul doi.

Cred că ajungem în Liga Campionilor şi de pe locul doi, cu wild card. Dar campionatul este puternic şi trebuie să luptăm. Sunt multe echipe bune. Începând cu sezonul viitor, obiectivele de la Rapid vor fi câştigarea titlului şi calificarea în fazele superioare din Champions League.

ADVERTISEMENT

“Sper ca în 3-4 ani să putem câştiga trofeul, să îl aducem la Bucureşti”

Sper ca în 3-4 ani să putem câştiga trofeul, să îl aducem la Bucureşti. Şi mi-ar plăcea ca toate echipele româneşti participante în cupele europene să aibă un parcurs cât mai lung şi să ia în serios competiţia în care participă.

În ultimii ani s-a mai întâmplat ca unele echipe să lupte pentru a ajunge în cupele europene şi apoi să fie eliminate în primele tururi preliminare. Îmi aduc aminte în ultimii ani exemplele Gloria Buzău, sau Măgura Cisnădie. Îmi doresc ca odată ajunse în Europa, echipele româneşti să respecte competiţia”, a spus Bogdan Vasiliu.

ADVERTISEMENT

Pentru echipele de club urmează o pauză de 20 de zile pentru meciurile internaţionale. România va juca barajul de calificare la Campionatul Mondial împotriva Portugaliei, pe 8 şi 12 aprilie.

ADVERTISEMENT