Sport

Înlocuitorul lui Andrei Borza la Rapid a marcat la debut în meciul cu UTA! Puștiul de 18 ani, start de carieră fantastic în tricoul giuleștenilor

Rapid a primit vizita lui UTA Arad, în etapa cu numărul 28 a SuperLigii. Al doilea gol al giuleștenilor a fost marcat de debutantul Robert Bădescu.
28.02.2024 | 22:37
Inlocuitorul lui Andrei Borza la Rapid a marcat la debut in meciul cu UTA Pustiul de 18 ani start de cariera fantastic in tricoul giulestenilor
Robert Bădescu a marcat la debut în meciul Rapid - UTA Arad! foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a deschis scorul în secunda 57 în partida cu UTA Arad, în etapa 28 a SuperLigii. După remiza din duelul Oțelul – CFR Cluj, scor 2-2, elevii lui Bergodi speră să urce pe poziția secundă în clasament.

Robert Bădescu a marcat la debut în meciul Rapid – UTA Arad!

În minutul 13 al partidei de pe Giulești, Rapid a reușit să își dubleze avantajul pe tabela de marcaj. Claudiu Petrila, jucătorul cumpărat definitiv în această iarnă, a executat un corner din partea dreaptă.

ADVERTISEMENT

Centrarea s-a dus direct în careul arădenilor, la Djokovic, dar fotbalistul venit de la FCSB doar a deviat balonul. În cele din urmă, acesta a ajuns la Robert Bădescu care nu a stat prea mult pe gânduri și a șutat spre poartă.

Mingea trimisă de Bădescu a prins pământul și l-a surprins pe portarul Iacob, care a avut o intervenție întârziată. Bucuria a fost cu atât mai mare întrucât fundașul dreapta de 18 ani a marcat la debutul în tricoul vișiniu.

ADVERTISEMENT

Vezi aici golul marcat de Robert Bădescu

Bădescu l-a înlocuit în echipa de start pe Andrei Borza, cel care a fost surprins petrecând în club după ce Rapid a fost învinsă de Poli Iași, scor 3-1, etapa trecută.

Cristiano Bergodi a dezvăluit discuția cu Albu și Borza: „O să se antreneze cu echipa a doua”

Cristiano Bergodi a vorbit despre situațiile lui Alexandru Albu și Andrei Borza la conferința de presă premergătoare duelului cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Antrenorul giuleștenilor va fi cel care va decide când cei doi jucători vor face din nou parte din lotul Rapidului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Alexandru Albu va pleca de la Rapid, la finalul contractului scadent în această vară.

”Vedem după meciul cu UTA ce se va întâmpla. Au luat amendă financiară pentru că așa e normal. O să se antreneze cu echipa a doua și vom vedea după această etapă”, a declarat Cristiano Bergodi

ADVERTISEMENT