Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vor fi huiduiţi Albu şi Borza în Giuleşti?! Reacţia lui Bocciu: “Şi-au asumat-o băieţii”

Liderul galeriei Rapidului a discutat despre Alexandru Albu și despre Andrei Borza, cei doi jucători care au fost găsiți în club după eșecul cu Poli Iași, scor 1-3.
28.02.2024 | 14:56
Vor fi huiduiti Albu si Borza in Giulesti Reactia lui Bocciu Siau asumato baietii
Liviu Ungurean, reacție despre Albu și Borza. Sursa Foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Alexandru Albu și Andrei Borza au fost prinși într-un club din Iași după meciul pierdut din Copou. Cei doi fotbaliști au fost amendați, iar suma se ridică la 10.000 de euro în cazul mijlocașului defensiv. Totodată, aceștia au fost trimiși la echipa de juniori a Rapidului.

Vor fi huiduiţi Albu şi Borza în Giuleşti?! Reacţia lui Bocciu: “Şi-au asumat-o băieţii”

Despre escapada făcută de Albu și Borza a discutat și Bocciu. Liderul galeriei Rapidului a susținut că suporterii nu îi vor huidui pe cei doi jucători antrenați de Cristiano Bergodi. Totodată, Bocciu a mărturisit că este de acord cu decizia luată de conducere în privința pedepselor pentru fotbaliști.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să comentez. Suntem solidari cu deciziile pe care le-a luat conducerea. Nu, nu, nu, de ce să fie huiduiți? Au făcut o greșeală care este o greșeală minoră din punctul mei de vedere.

Nu a fost locul și momentul să facă această greșeală. Până la urmă și-au asumat-o, nu? Noi credem în ei și nu vor fi huiduiți atâta timp cât îmbracă tricoul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Au avut un moment de rătăcire și ei, nu vreau eu să le caut scuze acum. Nu vreau să vorbesc urât despre ei, pentru că sunt doi jucători importanți în angrenajul echipei”, a declarat Liviu Ungureanu, la FANATIK SUPERLIGA.

“Au arătat lipsă de respect”

Liviu Ungurean le-a atras atenția fotbaliștilor prinși în clubul din Iași că prin comportamentul lor au arătat o lipsă de respect către suporterii Rapidului. Astfel, cei doi trebuie să devină profesioniști și să treacă peste momentul din Copou.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei Rapidului a mărturisit că fanii nu vor face scandal din cauza acestei greșeli. Bocciu i-a avertizat pe Albu și Borza, în schimb, că suporterii vor purta o discuție cu cei doi.

“Ei trebuie să înțeleagă că prin ceea ce au făcut a fost o lipsă de respect la adresa suporterilor și cam atât. Nu am vrut să discutăm cu ei, pentru că suntem cu toții concentrați la meciul de mâine.

ADVERTISEMENT

Nu are rost să facem scandal. Doar pentru că au ieșit și ei la club? Vom avea o discuție cu ei prin care trebuie să înțeleagă că joacă la Rapid București. Când ajungi să joci aici trebuie să fii profesionist”, a mai spus liderul galeriei giuleștene, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Liviu Ungurean, despre Albu și Borza

ADVERTISEMENT