Sport

Rapidiştii sunt pregătiţi de derby-ul cu Dinamo: “Mereu au fost meciuri speciale!”. Video

Alexandru Ioniță a vorbit despre cum se simte Rapid înainte de meciul cu Dinamo. Mijlocașul a spus că echipa vrea să câștige pe Giulești.
01.09.2023 | 08:00
Rapidistii sunt pregatiti de derbyul cu Dinamo Mereu au fost meciuri speciale Video
Alexandru Ioniță a vorbit despre cum se simte Rapid înainte de meciul cu Dinamo. Mijlocașul a spus că echipa vrea să câștige pe Giulești.
ADVERTISEMENT

Rapid o va întâlni pe Dinamo, vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30, pe Giulești. Dinamoviștii vor avea un duel dificil în deplasare, iar echipa lui Bergodi este într-o formă mult mai bună față de începutul campionatului. Alexandru Ioniță a vorbit despre meciul lui Rapid cu Dinamo.

Cum se simte Rapid înainte de meciul cu Dinamo

La SUFLET DE RAPIDIST, Robert Niță a vrut să știe cum se simte Rapid înainte de meciul cu Dinamo. Alexandru Ioniță, invitatul ediției, a explicat că meciul va fi unul special pentru echipa lui Bergodi. Aceștia vor să câștige neapărat derby-ul de pe Giulești.

ADVERTISEMENT

“Mereu au fost speciale aceste meciuri, cele cu FCSB și Dinamo. Un motiv în plus să dai și mai mult pe teren, fiind meciuri excepționale. Sper să ieșim învingători. Anul trecut am reușit să batem FCSB-ul de trei ori din patru meciuri. Cu ajutorul suporterilor sper să reușim la fel și anul acesta cu Dinamo și FCSB. Îmi doresc ca la fiecare meci să câștigăm.”, a declarat Alexandru Ioniță.

Cristiano Bergodi, pregătit înainte de derby

Cristiano Bergodi este pregătit înainte de derby-ul cu Dinamo. Antrenorul Rapidului mizează pe forma bună a echipei și este încrezător că giuleștenii vor putea să câștige meciul contra “câinilor”. Tehnicianul italian este conștient că formația lui Ovidiu Burcă poate pune probleme, dar nu simte presiune.

ADVERTISEMENT

“E un meci foarte important pentru noi. Este un derby, știe toată lumea lupta dintre suporteri și rivalitatea dintre aceste echipe. Am câștigat ultimele două meciuri, a contat acest lucru, și ne dorim să câștigăm și acest meci.

Va fi dificil. Fiind un derby, nu se poate compara cu un meci obișnuit din campionat. Nu se simte presiunea, dar băieții conștientizează că e un derby. Noi creăm singuri presiune, dar nu se pune problema de așa ceva. Jucăm acasă, stadionul va fi plin, iar asta mă bucură. O a treia victorie la rând ne-ar duce sus.”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Promisiunea pentru fanii Rapidului

Antrenorul lui Rapid le-a promis fanilor că echipa sa va lupta cu toată forța la maxim împotriva celor de la Dinamo: “Le promitem fanilor că vom lupta 110%! Putem urca sus în clasament dacă vom câștiga.

Trebuie să fim umili, modești, și să intrăm pe teren cu determinare, fiindcă Dinamo e o echipă foarte grea. Dar am convingerea că putem câștiga, se vede o îmbunătățire și în moralul nostru

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc la bani, mă gândesc la Ahmed Bani de la Dinamo. Ahmed Bani și Politic sunt jucători buni, de fuleu, la fel și atacantul Gregorio. Dar toți jucătorii lor sunt foarte buni. E un spirit de grup, sunt mulțumit, îmi place să se joace ofensiv. Petrila are calități bune, avem pe benzi jucători rapizi, toată lumea se dăruiește, sunt foarte mulțumit!”

Cum se simte Rapid înainte de meciul cu Dinamo?

ADVERTISEMENT