Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapidistul despre care Becali recunoaște. „E valoros! Ăștia din Giulești parcă au două inimi”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Funsho este cel mai valoros jucător de la Rapid, dar crede că absenţa lui Petrila va conta în meciul cu FCSB.
05.11.2023 | 07:40
Rapidistul despre care Becali recunoaste E valoros Astia din Giulesti parca au doua inimi
Rapidistul despre care Becali recunoaște. „E valoros! Ăștia din Giulești parcă au două inimi”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid se joacă duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Cele două echipe sunt pe podium, iar atmosfera se anunţă senzaţională, cu 50.000 de fani în tribune.

Rapidistul despre care Becali recunoaște: “Cel mai bun jucător al lor este Funsho”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că diferenţa de valoare între FCSB şi Rapid este prea mare ca giuleştenii să câştige, dar a recunoscut că Funsho este cel mai bun jucător al lui Bergodi:

ADVERTISEMENT

“Petrila era al lor, valoros. Şi cel mai bun jucător al lor este Funsho. Nu vedeţi că el şi Petrila au dat ultimele 4 goluri? Petrila pas, Funsho gol, pac, pac. Numai ei. Dar e mai bun Funsho decât Petrila.

Este foarte bun jucător, nu interesant. Valoros e una, interesant e alta. Este derby. Se poate întâmpla orice, e adevărat. Dar la ora asta e prea mare diferenţa de valoare.

ADVERTISEMENT

“Eu zic că e diferenţă de valoare. Luaţi jucătorii lor şi pe ai noştri”

Se poate întâmpla, am avut 2-0 şi am luat două goluri, uite. Dar când e ambiţia de ambele părţi şi diferenţa prea mare de valoare… Păi vedeţi ce a făcut Manchester United cu City aseară. 

S-au distrat cu ei. La 3-0… Eu zic că e diferenţă de valoare. Luaţi jucătorii lor şi pe ai noştri. Nu este o chestie de mândrie. Dar hai să vedem ce avem noi şi ce au ei pe toate posturile. E diferenţă de valoare peste tot.

ADVERTISEMENT

Dar dacă joacă ce au jucat aseară, o să avem mari probleme cu ei. Au jucat aseară de parcă au avut două inimi. E o problemă la ei că nu va fi Petrila. El destabiliza acolo”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB este lider în SuperLiga are cinci puncte avans în faţa rivalilor de la Rapid. Confruntarea are loc în ultima etapă a turului din sezonul regulat din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Puteți urmări cele mai tari momente din emisiune pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici. Premiera fiecărei ediții are loc luni, marți și vineri, ora 17:30 pe Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Rapidistul despre care Becali recunoaște. „E valoros!"

ADVERTISEMENT
Tags: