Sport

Rareș Ilie înfruntă tripleta magică Messi-Mbappe-Neymar. Pe cine admiră cel mai mult jucătorul lui Nice: „Genul de fotbalist care aduce lumea în tribune”

Rareș Ilie, alături de Nice, se va duela cu campioana Franței, Paris Saint Germain. Meciul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 22:00.
30.09.2022 | 15:00
Rares Ilie infrunta tripleta magica MessiMbappeNeymar Pe cine admira cel mai mult jucatorul lui Nice Genul de fotbalist care aduce lumea in tribune
Rareș Ilie s-ar putea afla pe teren în duelul lui Nice cu PSG-ul lui Messi, Mbappe și Neymar. Sursă foto: Facebook - OGC Nice
ADVERTISEMENT

Rareș Ilie ar putea înfrunta direct din teren tripleta magică a granzilor de la Paris Saint Germain formată din Messi, Mbappe și Neymar. Nice joacă cu PSG în etapa a 9-a din Ligue 1. În ultimul meci direct, formația lui Rareș Ilie s-a impus la limită.

Rareș Ilie, pregătit de lupta cu Messi, Mbappe și Neymar

Rareș Ilie s-ar putea afla pe gazon în partida dintre Nice și Paris Saint Germain. Fostul jucător de la Rapid întâlnește formația pregătită de Cristophe Galtier, fostul tehnician de la Nice. Rareș Ilie a vorbit înainte de super-duelul cu campioana Franței.

ADVERTISEMENT

„În urmă cu un an mă uitam la televizor și mă întrebam cum e să joci împotriva lui Messi, Neymar, Mbappe. Acum poate deveni realitate dacă antrenorul va decide că merit să joc. Oricum, e o mândrie să fiu acolo.

Voi fi conectat sută la sută și vreau să demonstrez că locul meu e pe gazon, nu doar să mă bucur să-i văd de aproape”, a mărturisit Rareș Ilie, pentru playsport. Fostul jucător de la Rapid a strâns 4 partide în actuala stagiune pentru Nice.

ADVERTISEMENT

Rareș Ilie îl admiră cel mai mult pe Neymar: „Aș vrea să-i cer tricoul”

Rareș Ilie îl consideră pe Neymar jucătorul care te face să iubești fotbalul. Mai mult decât atât, tânărul fotbalist ar vrea să obțină tricoul brazilianului. Înainte de toate, însă, pentru român evoluția echipei sale se află pe primul loc. „Aș vrea să-i cer tricoul lui Neymar. Îl admir de multă vreme, e un jucător foarte spectaculos, genul de fotbalist care aduce lumea în tribune.

Te face să iubești acest sport. În primul rând, va trebui să fie însă o partidă bună pentru echipă, pentru mine. Altfel, n-o să-mi stea mintea la tricoul lui Neymar”, a adăugat Rareș Ilie.

ADVERTISEMENT

Nice a plătit 5 milioane de euro Rapidului pentru Rareș Ilie. În vârstă de 19 ani, Ilie a devenit al 2-lea cel mai scump transfer din istoria giuleștenilor. Cristi Săpunaru ocupă prima poziție în acest top. Porto plătea 6 milioane de euro în 2008.

Rareș Ilie, despre fotbalul din Franța: „Sunt diferențe mari față de România”

Prezentat oficial la Nice în vară, Rareș Ilie a caracterizat perioada de două luni petrecute în Ligue 1. Fotbalistul consideră că ritmul este foarte diferit față de cel din România.

ADVERTISEMENT

„Sunt diferențe mari față de România la nivel de condiții, antrenamente, meciuri, nutriție, refacere. Cea mai puternică e însă schimbarea de ritm. Jucam și în țară din trei în trei zile, dar aici e vorba și despre intensitate.

E dificil și fizic, și psihic. Trebuie să fii foarte atent la refacere, la odihnă. Mă simt însă mult mai bine decât la început. M-am obișnuit”, a mai spus extrema stângă de la Nice.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Rareș Ilie, conform Transfermarkt. 
  • 4 partide a adunat Rareș Ilie în tricoul lui Nice 
ADVERTISEMENT