Sport

Răsturnare de situație! Mihai Stoica nu va sta pe banca tehnică a FCSB-ului la meciul cu Petrolul: „Chiar nu vreau!”

Mihai Stoica nu va mai sta pe banca tehnică a FCSB-ului la meciul cu Petrolul Ploiești, explicând motivele pentru care preferă să stea în lojă.
01.03.2023 | 23:44
Rasturnare de situatie Mihai Stoica nu va sta pe banca tehnica a FCSBului la meciul cu Petrolul Chiar nu vreau
Mihai Stoica nu va sta pe banca tehnică a FCSB-ului la meciul cu Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a atacat din nou pe Lucian Burchel, spunând că a început o „vânătoare” și că a pus ținta pe Mihai Pintilii. Totodată, a spus și că FCSB nu va ataca decizia luată cu privire la suspendarea lui „Pinti”.

Mihai Stoica nu va sta pe banca tehnică a FCSB-ului la meciul cu Petrolul

Mihai Stoica nu va sta pe banca tehnică a FCSB-ului la meciul cu Petrolul Ploiești, managerul general al „roș-albaștrilor” explicând care sunt motivele pentru care dorește să stea în lojă alături de Mihai Pintilii:

ADVERTISEMENT

„Eu am spus-o mereu și o tot repet pentru cine nu înțelege. Ce indicații să dai ca antrenor în timpul unui meci, în care suporterii se aud. La noi, când se strâng 2-3.000 de oameni în Peluza Nord, nu se mai aude nimic de ei, așa bine își fac simțită prezența.

E o vânătoare, au pus ținta pe Pintilii, felicitări lui Burchel. Doar că avem un antrenor, care e licențiat de prestigioasa Școală de Antrenori a lor. Nu stau eu pe bancă, așa cum scrie presa, eu stau în lojă cu Pintilii.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să stau pe bancă, am 58 de ani, voi sta în lojă cu Mihai Pintilii. Pe bancă se trăiește mai intens și chiar nu vreau să stau pe bancă, nu mai îmi doresc de ceva timp să fac asta.

Vă mai spun ceva, UEFA și FIFA permit să fie o tabletă pe bancă și să fie deschisă, ca să urmărești fazele. Marius Ianuli va sta pe bancă. Noi vom respecta regulamentul. Pintilii se aștepta la decizia asta!”.

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu știe de Burchel!”

„În țara în care un ministru e ba al Sănătății, ba al Sportului, ba al nu știu cui. Deci avem miniștri multi-tasking, dar nu putem avea un fost fotbalist al naționalei ca antrenor la o echipă de club.

Nimeni nu știe de Burchel. Deși el a fost, probabil, unul dintre cei care au insistat ca naționala României să aibă un selecționer fără licență, asta după ce ne-au tot bătut pe noi la cap cu carnetele de antrenori”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă Pintilii nu era la Steaua, nu se întâmpla asta. Ce să mai spun. Bravo lui Burchel! Și-a încordat și el mușchii cu noi. FCSB nu mai atacă nimic, își vede de treabă. De ce să mai atacăm”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – Petrolul Ploiești

ADVERTISEMENT