Fotbal intern

Război între ultraşii FCSB şi Peluza Sud. Acuzele lui Gheorghe Mustaţă către fanii lui CSA Steaua: “Sunteţi nişte prăduitori”

12.05.2020 | 12:32
Razboi intre ultrasii FCSB si Peluza Sud Acuzele lui Gheorghe Mustata catre fanii lui CSA Steaua Sunteti niste praduitori
Gheorghe Mustaţă Foto: Sursa zilei,ro
ADVERTISEMENT

E război între ultraşii FCSB şi Peluza Sud, cea care susţine echipa din liga a patra, CSA Steaua, proiectul Armatei. După ce în urmă cu câteva zile anunţa o reconciliere între cele două facţiuni, Nord şi Sud, Gheorghe Mustaţă, liderul ultraşilor FCSB, intră din nou în polemici.

Comunicatul ultraşilor FCSB făcut de Gheorghe Mustaţă, liderul lor

Şi asta pentru că Peluza Sud a dezminţit vehement orice acord cu Nordul lui Gheorghe Mustaţă, susţinând că totul e doar în imaginaţia acestuia.

ADVERTISEMENT

Drept urmare Gheorghe Mustaţă a găsit de cuvinţă să replice prin intermediul unui lung comunicat, acuzându-i pe cei de la Peluza Sud că sunt nişte prăduitori, care s-au bucurat mult timp de avantajele oferite de patronul FCSB, Gigi Becali.

„O vorbă din bătrâni ne învață că înțeleptul cedează primul. Prin urmare nu o sa mai stau să vă reamintesc lucruri știute de toată suflarea ultras! 

ADVERTISEMENT

Nu o sa va reamintesc frustrările care v-au făcut să plecați din Peluza Nord, frustrări care nu au avut nici o legătură cu viața ultras și „independența” voastră!

Nu o să vă reamintesc beneficiile pe care le-ați avut cât timp ați fost la Nord și nici beneficiile pe care le-ați avut alături de Nord când erați deja mutați la sud!

ADVERTISEMENT

Cei de la Sud au cerut locuri în avion la deplasările FCSB!

Nu o să vă reamintesc că deplasarile cu avionul au fost inventate și susținute de un grup care face parte cu mândrie din Peluza Sud (prăduitori)!

Nu o să vă reamintesc despre un lider al unui grup important din Peluza Sud (prăduitori) care a solicitat in numele peluzei locuri în avionul echipei la deplasările „imposibile”! Când erați deja la Sud!

ADVERTISEMENT

Zeci de mii de bilete, sute de deplasări gratis

Nu o să vă reamintesc că ați beneficiat de bilete gratuite la derby-uri, uneori chiar am acceptat să spun că le-ați cumpărat de la mine pentru ca să le puteți vinde și să vă ajutați tovarășii aflați la grea încercare!

Nu o să vă reamintesc că timp de 15 ani mulți dintre voi ați participat și ați beneficiat de zeci de mii de bilete, sute de deplasări și coregrafii primite gratis!

Au plecat la CSA Steaua în 2017

Nu, nu o să reamintesc ce a fost! Știu că prin simpla mutare în altă peluză ați devenit imaculați și totul a dispărut din CV-ul vostru!

Și nici nu o sa vorbesc de perioada care a început în 2017 cu noua echipă a armatei!

Noii afacerişti ai stadioanelor

Nu o sa încep acum să povestesc de business gândit de afaceriștii stadioanelor (AS 47) care au ajuns de râsul suporterilor/clubului prin încercarea lor disperată de a controla (printre altele) toate abonamentele/biletele! Nu o să vorbesc cum au fost potoliți inclusiv de club în ședințe și cu notificări legale!

Nu o să vă povestesc nici cum noii afaceriști ai stadioanelor (AS 47) au dat un comunicat în care negau anumite discuții dintre noi și din doua telefoane au lăsat capul jos și au scos comunicatul de pe facebook / instagram!

ADVERTISEMENT