Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Război pe viață și pe moarte în play-off. Ce echipe sunt excluse din lupta la titlu. Video Exclusiv

Se dă startul în play-off în doar câteva zile, iar Adrian Ilie, Robert Niță și Cristi Coste au analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI lupta care se dă pentru titlu.
14.03.2023 | 11:29
Razboi pe viata si pe moarte in playoff Ce echipe sunt excluse din lupta la titlu Video Exclusiv
Se anunță o luptă foarte dură în play-off cu meciuri între echipe echilibrate. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a închis sezonul regular cu o victorie impresionantă în derby, scor 4-0 cu U Cluj. Adrian Ilie a remarcat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI prestația campioanei. Echipa lui Dan Petrescu ar fi putut înscrie chiar mai multe goluri mai crede “Cobra”, care vede un play-off cu patru sau cinci echipe în lupta la titlu.

La FANATIK SUPERLIGA s-a analizat ce echipe se vor bate pentru titlu în SuperLiga. Vor reuși Rapid și Universitatea Craiova să țină ritmul cu Farul, CFR Cluj și FCSB?

VEZI VIDEO MAI JOS

“CFR Cluj în ultima vreme a început să joace și marchează goluri. U Cluj, prestație foarte proastă aseară. Dacă scoatem penalty-urile, CFR a marcat un singur gol. Dar ocazii au fost să le dea vreo 9. O să avem un play-off frumos, cu echipe care sunt în formă, care marchează. Cred că toate au șanse, inclusiv Craiova”, a spus Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Nu de aceeași părere este influencerul FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță. Acesta o scoate din lupta la titlu tocmai pe echipa sa favorită, Rapid, dar și pe Universitatea Craiova și pe echipa care va termina pe 6, Sepsi sau FCU: “Eu cred că practic doar trei echipe se vor bate cu șanse reale, Farul, CFR Cluj și FCSB. Celelalte au capacitatea de a încurca pe oricare, dar nu cred că se pot implica la titlu”.

Jurnalistul Cristi Coste știe ce trebuie să facă Universitatea Craiova pentru a putea cu adevărat să se implice în lupta la titlu. Echipa lui Eugen Neagoe are nevoie de puncte în primele două etape de play-off, în care le înfruntă pe FCSB și pe CFR Cluj. De asemenea, i-a dat dreptate lui Dan Petrescu după ultimele declarații.

ADVERTISEMENT

“Cobra” Adrian Ilie a remarcat doi jucători după CFR Cluj – U Cluj 4-0: “Krasniqi a dat o bijuterie de gol. O să fie un jucător important, la fel ca Janga”

“Craiova depinde foarte mult de primele etape, în care au cu FCSB și CFR Cluj. Dacă iau 6 puncte din aceste două meciuri… Dan Petrescu a pus problema corect, de ce în Liga 2 se poate să se pornească în play-off cu același număr de puncte și același golaveraj și în SuperLiga nu”, a spus Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

“Cobra” Adrian Ilie a avut și doi jucători remarcați după CFR – U Cluj 4-0 și se așteaptă de la ei să facă diferența în acest play-off. “Krasniqi e un jucător de calitate, am spus că îmi place de el. O să crească de la meci la meci, o să fie un jucător important la fel ca și Janga. Mă aștept de la Krasniqi să facă mai mult în timpul meciului și să își creeze el ocazii în fața porții.

ADVERTISEMENT

El și ratează multe. Dar oricum, o bijuterie de gol cu călcâiul. Krasniqi este un plus foarte mare pentru campionatul intern ca să vedem că există jucători de calitate care pot fi aduși în România. Chiar dintr-un campionat mediocru”, a mai punctat Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Se anunță o luptă incendiară pentru titlu în SuperLiga. Se intră în play-off cu doar cinci puncte între primele cinci clasate!

Farul și CFR Cluj vor intra în play-off la egalitate de puncte, 32, dar trebuie menționat că ardelenii au beneficiat de rotujire. Astfel că rămân în spatele echipei lui Hagi la punctaj egal. FCSB intră în play-off cu 29 de puncte și de asemenea a beneficiat de rotunjire. Iar Universitatea Craiova pornește cu 27 de puncte, fără rotunjire.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

 

ADVERTISEMENT