Sport

Războiul pentru nume şi siglă de la Dinamo goneşte potenţialii investitori: “Sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva”. Exclusiv

Oficialii celor de la Dinamo speră să găsească repede un investitori dispus să preia echipa, însă războiul pentru nume şi siglă complică şi mai mult lucrurile, recunosc şefii "câinilor".
24.04.2022 | 21:10
Razboiul pentru nume si sigla de la Dinamo goneste potentialii investitori Sper sa gasim modalitatea optima de a rezolva Exclusiv
Războiul pentru nume şi siglă de la Dinamo goneşte potenţialii investitori: "Sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo trece prin cel mai greu moment de la înfiinţare. Echipa este condamnată să joace baraj pentru menţinerea în Casa Pariurilor Liga 1 şi în urmă cu o săptămână a început un război privind identitatea clubului, pe modelul rivalilor de la Steaua.

Războiul pentru nume şi siglă de la Dinamo goneşte potenţialii investitori

Problemele cu numele şi sigla clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare îngreunează şi mai mult negocierile cu potenţialii investitori de la echipă. Din informaţiile FANATIK, oamenii care s-au declarat interesaţi să investească la club au solicitat clarificarea acestor probleme de identitate.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat pentru FANATIK că există discuţii permanente cu investitori şi a recunoscut că unul dintre subiectele care trebuie rezolvate sunt cele legate de nume şi siglă:

Răzvan Zăvăleanu: “Sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva acest lucru”

“Am discuții permanente cu potenţialii investitori, dar nu le pot face publice. Sunt direcții în care s-a avansat, dar lucrurile avansează destul de greoi. Vorbim de oameni foarte serioși care vor să își facă bine temele, fiind convinși în momentul în care intră la acest club, că le sunt cunoscute toate problemele.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că este un element de discuție permanent cu potențialii investitori (n.r. problema cu sigla şi palmaresul clubului), sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva acest lucru”, a explicat Zăvăleanu.

Dinamo, notificată de firma lui Nicolae Badea! Prejudiciu calculat la 1.000.000 de euro

FANATIK a publicat actele prin care firma lui Nicolae Badea notifică Dinamo că nu mai are voie să folosească numele “FC Dinamo” şi siglele cu câinii în scop comercial, daunele solicitate fiind de 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Astfel, oficialii clubului au pornit o acţiune de schimbare a numelui şi a siglei. Sunt invitaţi şi suporterii să deseneze, iar cele mai interesante design-uri vor fi supuse votului, termenul limită fiind 15 mai.

Dinamo, emoţii mari pentru evitarea retrogradării!

Nici din punct de vedere sportiv lucrurile nu sunt deloc liniştite la echipă. Dinamo s-a chinuit cu tinerii lui Gaz Metan Mediaş, reuşind să se impună doar cu 1-0. “Câinii” nu mai pot scăpa de locurile de baraj şi soarta echipei în prima ligă depinde de două meciuri.

ADVERTISEMENT

Adversarul s-ar putea să fie unul redutabil. În acest moment, Hermannstadt şi U Cluj sunt în luptă directă pentru locul doi, iar echipa care nu va obţine promovarea directă are şanse mari să joace cu Dinamo.

Pentru “câini”, retrogradarea ar putea fi o lovitură puternică şi din punct de vedere financiar. Echipa este fără investitor, astfel că Dinamo ar rămâne şi fără banii din drepturile tv, care reprezintă un procent important din buget.

  • 2.000.000 de euro pe sezon încasează Dinamo din drepturi tv
  • 1.000.000 de euro solicită Nicolae Badea pentru folosirea numelui şi siglei Dinamo
ADVERTISEMENT