Sport

Steaua – FCSB, trei dueluri în acest weekend. Care au fost rezultatele. Una dintre partide, decisă la ultima fază. Video

În acest final de săptămână au fost programate nu mai puțin de trei confruntări între Steaua și FCSB la nivelul echipelor de juniori. Care au fost rezultatele.
26.03.2023 | 18:21
Steaua  FCSB trei dueluri in acest weekend Care au fost rezultatele Una dintre partide decisa la ultima faza Video
În acest weekend, Steaua și FCSB au 3 dueluri la nivelul juniorilor și echipelor de tineret.
ADVERTISEMENT
26-03-2023
15:31

Rezultatele celor trei confruntări Steaua - FCSB din weekend

Primul duel Steaua – FCSB s-a petrecut sâmbătă, 25 martie, de la ora 10:00 și le-a pus față în față pe CSA Steaua U16 – FCSB U16. Partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

În cursul zilei de duminică, 26 martie au avut loc două dueluri între Steaua și FCSB la nivelul echipelor de juniori. În confruntarea din Liga de Tineret, de la ora 12:00, CSA a pierdut cu FCSB, scor 0-3. Pentru echipa oaspete au marcat Ștefan Moraru, Luca Manolache, în timp ce Norris Chiriac a băgat mingea în propria poartă.

FCSB a câștigat și duelul din Liga Elitelor U17 cu CSA Steaua, programat cu începere de la ora 14:00. FCSB s-a impus spectaculos, scor 3-2 după golurile marcate de Ștefan Bulimar și Andrei Dinu. La fel ca în Liga de Tineret, un fotbalist al „militarilor” a înscris în propria poartă.

 

Aflate în plin război pentru palmares, Steaua și FCSB se vor duela și în plan sportiv. Iar dacă acest lucru nu este posibil la nivelul seniorilor, o fac prin intermediul grupelor de juniori.

Steaua – FCSB în trei episoade programate astăzi și mâine

Steaua și FCSB se află în plină dispută pentru palmares. Dosarul este acum la judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

ADVERTISEMENT

Aceștia au analizat recursul făcut de gruparea patronată de Gigi Becali și au anunțat că decizia a rămas în pronunțare. Inițial verdictul trebuia dat pe 16 martie, însă ÎCCJ a dat un nou termen pentru 28 martie.

Reamintim, judecătorii au pe masă un dosar complex, motiv pentru care, de altfel, nu s-a ajuns până acum la vreun verdict.

ADVERTISEMENT

Care nu va stabili însă decât în ce măsură a fost aplicată corect legea la Tribunalul București și la Curtea de Apel. Dacă magistrații decid că lucrurile au fost în regulă, hotărârea instanței din urmă, din vara lui 2021, ar rămâne definitivă. Care a oferit pentru CSA Steaua palmaresul între 1947 și 1998. Fără a se rezolva însă situația anilor 1998-2003.

Din punct de vedere sportiv, pentru moment, Steaua și FCSB nu se pot duela, la nivelul echipelor de seniori, în primul eșalon. Și aceasta pentru că CSA nu are drept de promovare.Ar putea-o face doar în Cupa României, însă, până acum, sorții nu le-au pus față în față.

ADVERTISEMENT

În schimb, la nivelul juniorilor, disputele nu lipsesc. Iar în acest weekend sunt programate nu mai puțin de trei confruntări. Sâmbătă joacă formațiile U16, partida a început de la ora 10:00. Iar duminică se vor duela echipele U17, de la ora 14:00, și din Liga de Tineret, de la 12:00.

În toate aceste competiții, FCSB stă mai bine în ierarhie. În Liga de Tineret consemnăm ecartul cel mai mare, de 6 puncte.

ADVERTISEMENT

La U16, cele două formații sunt pe 3 și 4, la egalitate de puncte, dar cu golaveraj mai bun pentru echipa clubului lui Gigi Becali. La U17 este derby la vârf, FCSB fiind lider, cu 3 puncte înaintea Stelei.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT