News

Razie ANAF cu un echipaj canin în cluburile din Centrul Vechi. Ce spun autoritățile din București

Noaptea trecută, cei care au fost în Centrul Vechi din București cu siguranță au observat razia de amploare care a avut loc.
14.01.2023 | 11:22
Razie ANAF cu un echipaj canin in cluburile din Centrul Vechi Ce spun autoritatile din Bucuresti
Razie fără precedent în Centrul Vechi din București. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inspectorii ANAF, dar și zeci de polițiști din București au făcut noaptea trecută razii de amploare în cluburile din Centrul Vechi.

Controale pe bandă rulantă în cluburile din centrul Capitalei

Evident, pentru că era vineri seară, acestea erau extrem de pline, iar verificările au fost unele pe măsură. Astfel, inspectorii ANAF au avut grijă să efectueze verificări riguroase în rândul unităților respective.

ADVERTISEMENT

Au fost vizate actele de funcționare, încasările, dar și conformitatea băuturilor.

Prezenți la fața locului au fost și mai mulți angajați de la Direcția Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, care au verificat anumite aspecte.

La rândul lor, polițiștii din București au făcut și ei verificări riguroase, însă în acest caz, pe lângă patroni, au fost visați și clienții.

ADVERTISEMENT

Mai exact, oamenii legii au percheziționat mai multe persoane, astfel încât să poată să fie prevenite faptele antisociale.

În cadrul raziei de noaptea trecută a fost implicat și un echipaj canin specializat în depistarea substanțelor stupefiante, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

ADVERTISEMENT

Sursa citată a mai precizat că s-a dorit protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicite și totodată siguranța celor din jur.

Razie cu echipat canin în Centrul Vechi din București

În același timp, purtătorul de cuvânt a mai adăugat că astfel de razii vor continua și în zilele următoare, astfel încât fiecare client în parte să se poată bucura de timp său liber.

ADVERTISEMENT

“Au fost verificate mai multe localuri de către polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice și de către reprezentanții ANAF, pentru protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicite.

La misiune a fost prezent și un echipaj canin specializat în depistarea substanțelor stupefiante.

Astfel de acțiuni vor continua, pentru ca oamenii să se poată bucura de timpul liber,” a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Bogdan Ghebaur a mai precizat că în timpul acțiunilor de vineri seară, în total au fost verificate șapte unități comerciale.

Totodată, inspectorii au acordat 11 amenzi pentru neregulile descoperite, ale căror valoare totală a fost de aproape 60.000 de lei

ADVERTISEMENT